«Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω»: Σηκώθηκε κι έφυγε από το Survivor η Σταυρούλα – Σοκ στους Μπλε με όσα είπε

May 15, 2024

«Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω»: Σηκώθηκε κι έφυγε από το Survivor η Σταυρούλα – Σοκ στους Μπλε με όσα είπε


Διαφ.

Εκτός Survivor 2024 η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Μετά την ταλαιπωρία και τον τραυματισμό στο πόδι της, η παίκτρια του Survivor επέστρεψε στην καλύβα όπου και ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της την τελική της απόφαση.

«Η αλήθεια είναι ότι ήρθα να σας αποχαιρετήσω. Εδώ και ένα διάστημα έχω αφόρητους πόνους και προσπαθώ να μην το συζητώ για να μην μας ρίχνω τη ψυχολογία, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν περνά ούτε με αντιφλεγμονώδη ούτε με θεραπείες. Κουράστηκα ψυχικά γιατί οι πόνοι δεν περνούν με τίποτα. Έμεινα παραπάνω από όσο νόμιζα ότι θα αντέξω», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ενώ στη συνέχεια έστειλε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: «Ήθελα να αποδείξω ότι οι γυναίκες δεν έχουμε ανάγκη κανέναν, μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνες μας και να είμαστε πολύ ψηλά», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή κατά την αποχώρησή της από το Survivor 2024.

Πέφτει «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο: Στον… αέρα το Survivor, αποχωρεί άρον άρον οικειοθελώς η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Μια νέα οικειοθελής αποχώρηση φαίνεται πως θα υπάρξει στον φετινό κύκλο του Survivor.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες η Σταυρούλα Χρυσαειδή ανακοινώνει την επιστροφή της στην Ελλάδα και την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.
Έτσι λοιπόν, η ομάδα των Μαχητών θα έχει μια νέα μεγάλη απώλεια.
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή παίρνει αυτή την απόφαση λόγω του τραυματισμού της στο πόδι της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: