Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών: Τα γενέθλια στο σπίτι, η τούρτα και η φωτογραφία δίπλα σε αγαπημένους της φίλους

May 15, 2024

Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών: Τα γενέθλια στο σπίτι, η τούρτα και η φωτογραφία δίπλα σε αγαπημένους της φίλους


Διαφ.

Την προηγούμενη Τρίτη (14.05), η διάσημη τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ γιόρτασε την εκατοστή επέτειο από τη γέννησή της. Η γνωστή ερμηνεύτρια σβήνοντας τα κεράκια της τούρτας της, βρέθηκε παρέα με μερικούς πολύ αγαπημένους φίλους της, μεταξύ των οποίων οι Νίκος Νικόλιζας, Μαρία Βιντιάδη, Γιάννης Τζουανόπουλος και Χρύσα Παπαϊωάννου.

Η γενεθλιακή ανάρτηση:

Μάλιστα, ο Νίκος Νικόλιζας ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook, στην οποία εμφανίζονται όλοι οι φίλοι παρέα με την Καίτη Γκρέυ στη μέση, να σβήνει τα 100 κεράκια στην τούρτα της.

«Σβήσαμε και τα 100 κεράκια μόλις τώρα. Μετά από χρόνια οι πιο πιστοί της φίλοι ήμασταν εκεί. Ο Γιάννης, η Χρύσα, η Έφη, η Μαίρη, ο Γιάννης. Εδώ και 40+ χρόνια, παρόντες όλοι. Εύχομαι, να πάρει όλος ο κόσμος το DNA της τεράστιας Καίτης Γκρέυ!», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Άσχημα νέα για την Καίτη Γκρέυ: «Είναι σπίτι, όταν ο άνθρωπος φτάνει σε τέτοιο σημείο, καλύτερα να… ξεκουράζεται»

Η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη φιλοξενήθηκε από το πρωινό της Κυριακής και μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της μίλησε για τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη με τον Νικηφόρο και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή και την υγεία της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ.

Η Αγγελική Ηλιάδη αρχικά ανέφερε: «Είμαι καλά στα προσωπικά μου. Αν εννοείς για σχέση, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Είμαι ελεύθερη και ωραία. Με φλερτάρουν και μου αρέσει. Μακάρι να προκύψει και κάτι παραπάνω από φλερτ. Είμαι έτοιμη για τα πάντα στη ζωή μου. Οτιδήποτε όμορφο είναι καλοδεχούμενο»

«Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή δεν μου άρεσε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. Όσο το ακούω όμως μου αρέσει περισσότερο, έχει κάτι το ιδιαίτερο. Όταν διαγωνίστηκα για να πάω στη Eurovision το έκανα με μεγάλη χαρά, δεν το μετάνιωσα. Δεν θα το ξανάκανα όμως, είναι κάτι που ταιριάζει σε άλλα κορίτσια, πιο νέα» και πρόσθεσε πως η Ζόζεφιν θα ήταν ιδανική εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision.

«Είναι στο σπίτι η γιαγιά μου, δυστυχώς η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να ταλαιπωρείται, θα το πω απλά, είναι καλύτερο να ξεκουράζεται», Πρόσθεσε η Αγγελική Ηλιάδη για την υγεία της γιαγιά της Καίτη Γκρέυ.

«Εγώ δεν μπορώ να μεταδώσω κανένα αρνητικό συναίσθημα στα παιδιά μου. Έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου αρκετές δυσκολίες, τις έχω ξεπεράσει και έχω γίνει ένας πολύ ανθεκτικός άνθρωπος» Είπε κλείνοντας.

Όλα όσα δήλωσε στην κάμερα η Αγγ. Ηλιάδη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: