«Άλλαξα το όνομά μου όταν ήμουν 14 ετών»: Έτσι λένε πραγματικά τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, δεν το γνώριζε κανείς

May 22, 2024

«Άλλαξα το όνομά μου όταν ήμουν 14 ετών»: Έτσι λένε πραγματικά τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, δεν το γνώριζε κανείς


Διαφ.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος έκαναν αποκαλύψεις για τα ονόματα τους, με την πρώτη να εξομολογείται ότι άλλαξε το όνομά της στην εφηβεία και τον δεύτερο να λέει πως σε μικρή ηλικία δεν του άρεσε το όνομά του.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος δεν ήθελαν τα ονόματά τους

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής «μικρός δεν μου άρεσε καθόλου το όνομά μου, γι’ αυτό διεκδικώ το δικαίωμα να επιλέξεις το όνομά σου από μία ηλικία και πάνω. Να σε φωνάζουν με το όνομά σου, αλλά μετά να διαλέγεις εσύ το δικό σου όνομα», με τη σύζυγο του Νάσου Γαλακτερού να απαντά «και εγώ αυτό έκανα στον εαυτό μου. Στα 13-14 το άλλαξα. Αυτοδιάθεση. Ναι, αλλά τώρα ξέρω ποιοι με ξέρουν πριν από τα 13 και ποιοι μετά».

Ο τόπος καταγωγής Νάνσυς Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου

«Και εγώ ξέρω ότι στην Καρδίτσα με φωνάζουν Σάκη» επεσήμανε με χιούμορ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σημείωσε «και εγώ το Νατάσα είναι από Καλαμαριά».

«Είναι σαν βρακί, καλύτερα να μην φαινόταν»: Σάστισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με όσα της είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έκανε μία ξεχωριστή στυλιστική παρατήρηση για το παντελόνι της Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην αρχή της σημερινής εκπομπής τους. Οι παρουσιαστές του “Στούντιο 4” συζήτησαν το συγκεκριμένο κομμάτι ρούχου της παρουσιάστριας και στη συνέχεια.

Θανάσης Αναγνωστόπουλος σε Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Καλύτερα που δεν φαίνεται, δόξα τω Θεώ να λες»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναρωτήθηκε «Θέλω κάπως να δείξω ότι αυτό το παντελόνι εκτός από αυτές τις ζώνες έχει ένα πράγμα εδώ που δεν φαίνεται. Να το ‘χω έτσι;» σηκώνοντας ελαφρώς τη μπλούζα της για να απαντήσει  με αρκετή διάθεση χιούμορ ο  Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Καλύτερα, σαν βρακί είναι. Κλεισ’ το».

Για να προσθέσει στη συνέχεια με παρόμοιο ύφος «Καλύτερα που δεν φαίνεται, δόξα τω Θεώ να λες»,απογοητεύοντας τη συνεργάτιδά του.

«Η καταστροφή του στυλίστα. Κάνουμε τόσο κόπο να κάνουμε το styling κι έρχεται ο Θανάσης και το βεβηλώνει. Το είδατε; Ωραία», απάντησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κατεβάζοντας και πάλι τη μπλούζα στο αρχικό της ύψος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: