Δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι: Η Μαρέβα Μητσοτάκη με κοντό σορτσάκι & φανελάκι στην αγκαλιά του Κων/νου

May 22, 2024

Δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι: Η Μαρέβα Μητσοτάκη με κοντό σορτσάκι & φανελάκι στην αγκαλιά του Κων/νου


Διαφ.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον γιο της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος σήμερα, Τρίτη, έχει την ονομαστική του εορτή.

Ειδικότερα, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον γιο της και τη συνοδεύει με τη λεζάντα «Χρόνια Πολλά Κωνσταντίνε μου. Πάντα δίπλα σου. Σ’ αγαπώ πολύ! Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!».

Η φωτογραφία φαίνεται πως είναι από τις καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας, με τη σύζυγο του πρωθυπουργού να έχει κουρνιάσει στην αγκαλιά του γιου της, φορώντας ένα αμάνικο λευκό τοπ και σορτς.

Η ανάρτηση της Μαρέβα Μητσοτάκη για τον γιο της

Όλα τα φλας πάνω της: Η Μαρέβα Μητσοτάκη παρέδωσε μαθήματα στιλ και κομψότητας & αποθεώθηκε

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη, εμφανίστηκε δημόσια κατά την παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής “Από στόμα σε στόμα,” το οποίο φέρει την υπογραφή της σεφ Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του διατροφολόγου Αναστασίου Παπαλαζάρου και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Σταμούλη.

Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη: Η επιλογή στα ρούχα

Η κ. Μητσοτάκη παρέμεινε πιστή στον προσωπικό της στιλ, φορώντας ένα λευκό τοπ σε συνδυασμό με γκρι καλοραμμένο παντελόνι και λευκά sneakers της εταιρείας Balenciaga. Συνόδευε την εμφάνισή της μια oversized πράσινη τσάντα.

Η κ. Γραμπόφσκι επέλεξε να φορέσει το τοπ της με μοντέρνο τρόπο, συνδυάζοντάς το εξαιρετικά με το άνετο γκρι παντελόνι της. Στον λαιμό της, κρέμασε ένα ξεχωριστό κολιέ.

Στην εκδήλωση και ο γιος της:

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο γιος τους, Νικόλαος, ο οποίος καθόταν λίγες θέσεις μακριά από τη Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη. Ο ίδιος αποφάσισε να υποστηρίξει την προσπάθεια της σεφ και του διατροφολόγου, οι οποίοι παρουσίασαν ένα βιβλίο με έντονο ελληνικό χαρακτήρα.

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει μια πρωτότυπη συλλογή αυθεντικών παραδοσιακών συνταγών από όλη την Ελλάδα, οι οποίες διατηρούν τη γνησιότητά τους και προσφέρουν νοστιμές γεύσεις και υψηλή διατροφική αξία σε όσους τις δοκιμάζουν.

Ακολουθούν φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: