«Βουβός πόνος» στο παλάτι: Έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον

May 22, 2024

«Βουβός πόνος» στο παλάτι: Έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον


Διαφ.

Η Κέιτ Μίντλετον επιστρέφει στο προσκήνιο μετά και την μάχη της με τον καρκίνο και τις χημειοθεραπείες. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας όπως έγινε γνωστό, είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από μια νέα έκθεση που προτρέπει τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν πρακτικές εργασίας πιο φιλικές προς την οικογένεια.

Η νέα έκθεση του Βασιλικού Ιδρύματος της Κέιτ Μίντλετον για την πρώιμη παιδική ηλικία υποστηρίζει ότι η επένδυση σε αυτόν τον τομέα θα μπορούσε να φέρει πάνω από 45,5 δισεκατομμύρια λίρες ετησίως στην οικονομία της Βρετανίας.

Γνωστά έγιναν τα νέα για την Κέιτ Μίντλετον

Η έκθεση και τα πορίσματά της έχουν ήδη φτάσει στα γραφεία της Ντάουνινγκ Στριτ και στους υπουργούς Υγείας και Παιδείας. Οι αξιωματούχοι του παλατιού τονίζουν ότι δεν πρόκειται για πολιτική εκστρατεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ένας εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε ότι η είδηση για την έκθεση δεν πρέπει να εκληφθεί ως επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της, καθώς φέτος δεν έχει αναλάβει καθόλου δημόσιες υποχρεώσεις λόγω της επέμβασης που υπέστη στην κοιλιακή χώρα.

Ο εκπρόσωπός του Παλατιού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το έργο των προγραμμάτων του πριγκιπικού ζεύγους είναι “πάντα σε εξέλιξη”… η πρώιμη παιδική ηλικία αποτελεί τεράστια προτεραιότητα για την πριγκίπισσα και έτσι έχει ενημερωθεί πλήρως καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέλιξης του έργου της ειδικής ομάδας και έχει δει την έκθεση».

«Κακά μαντάτα» περιμένουν το παλάτι

Για να προσθέσει τα παρακάτω και ένας ανώτερος βασιλικός σύμβουλος: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την ομάδα εργασίας. Κρατήθηκε ενήμερη από την αρχή της δημιουργίας της ειδικής ομάδας και έχει διαβάσει την έκθεση και έχει ενημερωθεί σχετικά».

«Πρόκειται για μια σαφή δέσμευση που έχει αναλάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της στη δημόσια υπηρεσία ότι αυτό θα είναι το επίκεντρο της. Αυτό θα συνεχιστεί όταν επιστρέψει στην εργασία της. Αλλά ήμασταν πραγματικά σαφείς ότι χρειάζεται χώρο και ιδιωτικότητα για να αναρρώσει τώρα. Θα επιστρέψει στην εργασία της όταν θα έχει το πράσινο φως από τους γιατρούς».

Ο Christian Guy, επικεφαλής του Κέντρου για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία, είπε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκφράζει μεγάλη εκτίμηση προς τα μέλη της ομάδας εργασίας για την εξαιρετική πρόοδο που έχουν σημειώσει τον τελευταίο χρόνο. Μια πηγή από το περιβάλλον της αναφέρει ότι είναι ενθουσιασμένη με αυτήν την εξέλιξη, καθώς η δράση αυτή είναι πολύ σημαντική για αυτήν και αποτελεί προτεραιότητα για το μέλλον της.

Κέιτ Μίντλετον: “Τσακίζουν” κόκαλα οι απόκαλύψεις για τη μάχη με τον καρκίνο – «Μετά από κάθε χημειοθεραπεία»

Σημαντικές αλλαγές έχουν σημειωθεί στο παλάτι μετά την αποκάλυψη ότι η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζει μια μάχη με τον καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον

Ακόμη και νέοι κανόνες έχουν εισαχθεί στην οικογένειά της, με τα παιδιά της να μαθαίνουν πλέον τους νέους κανόνες και να την στηρίζουν αδιαλείπτως. Ειδικοί εξηγούν την πολύπλοκη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής ζωής και των βασιλικών καθηκόντων, με τον βασιλικό ειδικό Robert Jobson να μιλά στο περιοδικό Hello!

«Ήταν σκληρό και για τους δύο, κυρίως ως γονείς, καθώς προσπαθούν να συμβιβάσουν την ψυχική ευημερία των παιδιών τους με τη σοβαρότητα της διάγνωσής της».

Συνέχισε να εξηγεί ότι η διάγνωση του καρκίνου αντιπροσώπευε ένα «σοβαρό πλήγμα» για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ, αλλά η ίδια η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει μια σταθερή ρουτίνα για το καλό των παιδιών τους.

Κέιτ Μίντλετον

«Όλοι κάνουν το καλύτερο για να σιγουρευτούν ότι νιώθει άνετα» αναφέρει πηγή στο βρετανικό OK!. «Το σπίτι τους είναι γεμάτο με τα αγαπημένα της λουλούδια, άνετες κουβέρτες και μαξιλάρια και τα αγαπημένα της σνακ. Η οικογένεια είναι απίστευτα χαρούμενη που την έχουν πίσω στο Adelaide Cottage».

«Λένε στην Kate ιστορίες, της φέρνουν τσάι και της φτιάχνουν σούπα. Η Charlotte οργάνωσε μέχρι και σπα. Χρειάζεται ξεκούραση αλλά η καρδιά της Kate δεν πάει να τα διώξει».

Κέιτ Μίντλετον

«Ακολουθούν κάποιους νέους κανόνες, όπως το να μαζεύουν μόνα τους και να φτιάχνουν τα σνακ τους αλλά και να σιγουρεύονται ότι πλένουν να χέρια τους γιατί η Kate δεν πρέπει να εκτίθεται σε μικρόβια κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας» εξηγεί πηγή στο περιοδικό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: