20 χρόνια μεγαλύτερός της, δεν του φαίνεται καθόλου: Το μυστικό της Κατερίνας Καινούργιου και το άγνωστο φλερτ

May 23, 2024

20 χρόνια μεγαλύτερός της, δεν του φαίνεται καθόλου: Το μυστικό της Κατερίνας Καινούργιου και το άγνωστο φλερτ


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Τετάρτη, ότι έχει φλερτάρει με άντρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει καταλάβει ότι φλερτάρει με μεγαλύτερο άνδρα

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τη διαφορά ηλικίας του Γιάννη Σπαλιάρα με τη σύντροφό του, «εξαρτάται για τα 20 χρόνια. Κι εμένα μου έχει τύχει να φλερτάρω και να βγω με έναν άνθρωπο 20 χρόνια μεγαλύτερό μου και δεν φαινόταν τίποτα. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μικρότερος».

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρα επεσήμανε «θα φαινόταν αργότερα» και η παρουσιάστρια σημείωσε «όταν βγήκα κι είδα πόσο είναι, είπα… Ο Γρηγόρης τον έβγαλε μεγάλο και βαψομαλλιά, έλα μωρέ… ».

«Όταν μου έδειξες φωτογραφία, έπεσα καραμπάμ μέσα», κατέληξε ο συνεργάτης της.

Το φλερτ της Κατερίνας Καινούργιου με μεγαλύτερο άντρα

Ράκος η Μπάρκα, τα έμαθε από την τηλεόραση: Mαζί Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης, σε μαγαζί στο Κολωνάκι

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, πρώην ζευγάρι, συναντήθηκαν στα βραβεία γαστρονομίας το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική συνάντηση τους πρόσφατα.

Συνάντηση Κατερίνας Καινούργιου και Φίλιππου Τσαγκρίδη στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και την αποκάλυψη της Φωτεινής Πετρογιάννη, η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής συναντήθηκαν επίσης την περασμένη Κυριακή σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου. Οι επανειλημμένες συναντήσεις τους έχουν δημιουργήσει ερωτήματα σχετικά με τη φύση της σχέσης τους, αν και δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των συζητήσεών τους.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα Όσα Ανέφερε

«Δεν ξέρω αν πήγαν μαζί, αλλά πέρασαν τη βραδιά τους μαζί σε πολύ τρυφερό κλίμα, ένα κλίμα που δείχνει ότι όλα αυτά που έγιναν τον Φεβρουάριο με το βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα, με όλη αυτή την ένταση που υπήρξε, με τη σχέση της Κατερίνας και της Δανάης που χάλασε και δε ξέρουμε αν έχει διορθωθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματά τους αυτοί οι δύο άνθρωποι, ότι μιλούν και ότι είναι καλά μαζί. Δηλαδή έχουν βρει μία φόρμουλα για τη μεταξύ τους σχέση» είπε η δημοσιογράφος.

«Πάει ένας πρώην σύντροφός σου και φιλάει δημόσια μία φίλη σου που λες ότι είστε φίλες. Και γιατί να μην σε πειράξει η πρώην φίλη σου και όχι ο πρώην σύντροφός σου;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: