Στήθος γεμάτο τριαντάφυλλα, κοντό μαλλί, νυφικό – τούρτα: Η μοναδική φώτο της Αλιμπέρτη νύφη, αγκαλιά με τον Πάριο

May 23, 2024

Στήθος γεμάτο τριαντάφυλλα, κοντό μαλλί, νυφικό – τούρτα: Η μοναδική φώτο της Αλιμπέρτη νύφη, αγκαλιά με τον Πάριο


Διαφ.

Μία ακυκλοφόρητη φωτογραφία από τον γάμο της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, δημοσίευσε ο μεγάλος τους γιος, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης.

Ειδικότερα, η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος παντρεύτηκαν το 1996 και πήραν διαζύγιο δυο χρόνια αργότερα, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1986, ενώ απέκτησαν το 1992 τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα (Good Job Nicky), ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ψάχνει την πηγή της ακυκλοφόρητης φωτογραφίας

Μια φωτογραφία από τον λαμπερό γάμο του ζευγαριού ανάρτησε στα social media ο μεγάλος τους γιος, με τη Σοφία Αλιμπέρτη να την κάνει repost στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ρωτώντας «Πού τη βρήκες;;».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησαν πολλά σχόλια από τους ακόλουθούς της.

Η ακυκλοφόρητη φωτογραφία από τον γάμο Αλιμπέρτη – Πάριου

Ακυκλοφόρητη φωτογραφία από γάμο Αλιμπέρτη - Πάριου

26 χρόνια μετά το διαζύγιο, την κοιτάζει & «λιώνει»: Σούσουρο με Γιάννη Πάριο – Σοφία Αλιμπέρτη στα μπουζούκια

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος βρέθηκε πρόσφατα η Σοφία Αλιμπέρτη για να διασκεδάσει με την παρέα της.

Η πρώην σύζυγος του επιτυχημένου τραγουδιστή διατηρεί άψογες σχέσεις με τον ίδιο, ενώ όπως είναι γνωστό, έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί, τον Μιχαήλ και τον Good Job Nicky.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η παρουσιάστρια τραγούδησε τις επιτυχίες του Γιάννη Πάριου, ενώ εκείνος θέλησε να της αφιερώσει ένα τραγούδι επί σκηνής. Ο τραγουδιστής της αφιέρωσε το κομμάτι «Κόλαση» ενώ η ηθοποιός εθεάθη να χορεύει νησιώτικα.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, ο Γιάννης Πάριος αναφέρθηκε με πολλή αγάπη και χιούμορ και αρκετές φορές στον μεγάλο του γιο, Χάρη Βαρθακούρη καθώς τραγούδησε κομμάτια που έχουν γράψει μαζί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: