Δυσάρεστα νέα για τον Δημήτρη Σταρόβα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συντρόφου του μετά την κολπική μαργαρυγή

May 23, 2024

Δυσάρεστα νέα για τον Δημήτρη Σταρόβα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συντρόφου του μετά την κολπική μαργαρυγή


Διαφ.

Ο Δημήτρης Σταρόβας πέρασε δύσκολη νύχτα, στο Τζάνειο νοσοκομείο, καθώς έπαθε κολπική μαργαρυγή, όπως ανέφερε η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, στην εκπομπή “Happy Day”.

Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Alpha «πριν από λίγη ώρα επικοινώνησα με τη σύντροφό του, την Άννα Σταθάκη, που μας είπε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, χθες αργά το βράδυ και η νύχτα ήταν λίγο δύσκολη, όμως, παραμένουν ψύχραιμοι και περιμένουν τους θεράποντες γιατρούς για να ενημερωθούν σχετικά…».

Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε «αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ελεγχθεί το αρχικό πρόβλημα; Αυτή η μικρή επιδείνωση είναι στο πλαίσιο του αναμενόμενου;» και η δημοσιογράφος απάντησε «δεν πρόλαβα να μιλήσω με την Άννα Σταθάκη, της έχω στείλει μήνυμα και δεν μας έχει απαντήσει…».

Κολπική μαρμαρυγή έπαθε ο Δημήτρης Σταρόβας

«Θα παντρευτώ ή θα χωρίσω;»: Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε την κρίση στη σχέση του – Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε στο Πρωινό και, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε την κρίση που περνάει η σχέση του με την Άννα Σταθάκη.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σταρόβας φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1 και ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή πόσα χρόνια μετρά ο δεσμός του με την αγαπημένη του κι αν θα παντρευτούν.

«Θα παντρευτείς; Θα πέσει το κάστρο;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Δημήτρη Σταρόβα να απάντα αρχικά: «Θα παντρευτώ ή θα χωρίσω; Είμαστε επτά χρόνια μαζί».

«Είναι τα επτά χρόνια φαγούρα όμως τώρα. Τα πιστεύεις αυτά; Εγώ στα 7 χρόνια χώρισα, να ξέρεις. Δεν ήξερα… Ελπίζω για σένα να είναι πιο τυχερός ο αριθμός 7. Όντως περνάτε κρίση; Έβγαλα είδηση χωρίς να το ξέρω;» αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όλα τα ζευγάρια περνούν κρίση. Βέβαια… Αλλά αλλάζουμε θέμα» κατέληξε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: