Γεωργία Μπετχαβά: Τι κάνει σήμερα η παίκτρια του MasterChef; H μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της & η νέα ζωή στη Σαντορίνη

May 23, 2024

Γεωργία Μπετχαβά: Τι κάνει σήμερα η παίκτρια του MasterChef; H μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της & η νέα ζωή στη Σαντορίνη


Διαφ.

Ήταν σίγουρα μία διαγωνιζόμενη που εχει μείνει «ανεξίτηλη» στη μνήμη των τηλεθεατών του MasterChef. Aπό τις ατάκες της, το μπιφ της με τη Χριστίνα και τις μαγειρικές της ικανότητες, η Γεωργία είναι σίγουρα μία παίκτρια που θα θυμόμαστε για χρόνια.

Τι κάνει σήμερα μετά το τέλος της από το παιχνίδι;

Αμέσως μετά την αποχώρησή της από το MasterChef η Γεωργία Μπετχαβά άλλαξε τα μαλλιά της. Ξαφνικά, η μαυρομάλλα παίκτρια, έβαψε τα μαλλιά της σε τζίντζερ απόχρωση και αλήθεια είναι ότι της πηγαίνουν πολύ! Το προφίλ της στο Facebook είναι γεμάτο selfie φωτογραφίες της με το νέο hair look, ενώ καταλάβαμε πως εργάζεται σε γνωστό εστιατόριο στη Σαντορίνη και συνεργάζεται μάλιστα, με την πρώην νικήτρια του MasterChef Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

«Καραγκιόζηδες! – Θεωρείς ότι μαζευτήκαμε και είπαμε να σε αδικήσουμε;»: Πρωτοφανής ένταση με τους κριτές στο MasterChef

MasterChef 2024: Στο χθεσινό επεισόδιο (21.05.2024) του ριάλιτι μαγειρικής, οι οκτώ καλύτεροι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν χρησιμοποιώντας τα δέκα υλικά που δεν είχαν αξιοποιήσει στη χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box. Επιπλέον, έπρεπε να ενσωματώσουν ένα από τα οκτώ αλλαντικά που βρίσκονταν κάτω από τις καμπάνες.

Ο Σοφοκλής Πουλής ανέλαβε να επιλέξει το αλλαντικό που θα χρησιμοποιήσει κάθε διαγωνιζόμενος στη μαγειρική δοκιμασία, με σκοπό να δυσκολέψει τα μέλη της αντίπαλης ομάδας του MasterChef.

Στη δοκιμασία αυτή, αντίπαλος του ήταν ο Ηλίας, ο οποίος ετοίμασε έναν τραχανά με κρέμα μορταδέλας αλά Σικελίας και σάλτσα από αχλάδι. Παρόλο που το πιάτο του λάμβανε θετικά σχόλια, κρίθηκε ως λιγότερο επιτυχημένο από αυτό του συμπαίκτη του, και έτσι έχασε τον πόντο.

«Σήμερα ήξερα τι έχω κάνει. Μου φάνηκε πολύ περίεργο πόσο δημιουργικός μπορεί να είναι συνέχεια ένας πουρές, ένα κρέας και μία σάλτσα. Έρχομαι και αγχώνομαι σε κάθε δοκιμασία γιατί; Ας ερχόμουν να κάνω τα ίδια και άντε γεια. Αυτό είναι που με εκνευρίζει, δεν θεωρώ ότι είναι αδικία. Είναι τρόπος οπτικής στη μαγειρική», ανέφερε ο Ηλίας μετά το τέλος της δοκιμασίας στο MasterChef.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Ηλίας δεν έκρυψε την αναστάτωσή του και συνέχισε να εκφράζει χαμηλόφωνα τις δυσαρέσκειές του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά να του επιτρέπουν να εκφράσει την δυσαρέσκεια του σχετικά με το αποτέλεσμα.

«Θεωρείς ότι μαζευτήκαμε σήμερα το πρωί και είπαμε: ας αδικήσουμε τον Ηλία;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον υποψήφιο MasterChef, με εκείνον να τονίζει πως δεν δέχεται το σημερινό αποτέλεσμα και ζητώντας συγνώμη από τον Σοφοκλή, τον οποίο χαρακτήρισε νωρίτερα καραγκιόζη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: