Survivor: Η στιγμή του τρoμακτικoύ τραυματισμού του μεγάλου φαβορί Φάνη, oύρλιαζαν για γιατρό και διασώστες

May 23, 2024

Survivor: Η στιγμή του τρoμακτικoύ τραυματισμού του μεγάλου φαβορί Φάνη, oύρλιαζαν για γιατρό και διασώστες


Διαφ.

Σε μια νέα αναμέτρηση στο Survivor, οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, με τη συνδρομή των Τούρκων παικτών του ριάλιτι επιβίωσης, αγωνίστηκαν στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22.05.2024) μέσω του προγράμματος του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, μια συγκεκριμένη στιγμή στον στίβο μάχης κατάφερε να παγώσει τους πάντες.

Η στιγμή που καθήλωσε τους πάντες ήταν η αναμέτρηση μεταξύ του Φάνη Μπολέτση και του Τούρκου παίκτη του Survivor, Hilmi Cem.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο παίκτης της μπλε ομάδας, ο οποίος θεωρείται από πολλούς το μεγάλο φαβορί για τον φετινό κύκλο, υπέστη έναν απρόσμενο τραυματισμό. Ο Φάνης Μπολέτσης χτύπησε σε ένα εμπόδιο ενώ έτρεχε, με αποτέλεσμα να σωριαστεί ακαριαία στο έδαφος.

«Του βγήκε ο ώμος και, με το που του κούνησε το χέρι, ξαναμπήκε! Μπήκε και βγήκε, φάνηκε το κόκαλο» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Δώρα Νικολή όταν έσπευσε να βρεθεί ο ιατρός του παιχνιδιού κοντά στον παίκτη της μπλε ομάδας που σφάδαζε πεσμένος στον στίβο μάχης.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Φάνης Μπολέτσης ανέκαμψε και ανακτώντας τη θέση του στα πόδια, επιτέλεσε επιτυχώς το καθήκον του και απέσπασε τον πόντο για την ομάδα του. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ωστόσο, ο παίκτης της ομάδας των Μπλε αναγκάστηκε να απευθυνθεί στο ιατρικό προσωπικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Είχα φλερτ στο παιχνίδι αλλά όχι με αυτόν που νομίζετε»: Τρέμει παίκτης του Survivor, το… άνοιξε η Σταυρούλα

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή εμφανίστηκε στην εκπομπή «Fay’s Time» το μεσημέρι της Δευτέρας 20.05 και μίλησε για τη νέα της εμπειρία στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», αποκαλύπτοντας αρκετά ενδιαφέροντα και πικάντικα στοιχεία.

Η 27χρονη αθλήτρια διέψευσε τις φήμες περί φλερτ με τον Γιάννη Περπατάρη και ένιωσε αμηχανία όταν ρωτήθηκε αν το άτομο με το οποίο ήρθε πιο κοντά ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου.

Τα όσα ανέφερε η Σταυρούλα:

«Ναι, είχα κάποιο φλερτ στο παιχνίδι και δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουν με τον Γιάννη. Θα πω αυτό μόνο. Με τον Γιάννη ήρθαμε κοντά αλλά δεν ήταν αυτό που πίστευαν όλοι. Δεν θα απαντήσω για τον Σάββα. Συναντηθήκαμε με τον Σάββα τώρα που γύρισα, αλλά ήμασταν μεγάλη παρέα, δεν ήμασταν οι δυο μας. Γενικά δεν είμαι πολύ εύκολη σε αυτά. Θέλω ο άλλος να είναι εκεί να με διεκδικεί. Τώρα γύρισα, τρεις μέρες είμαι εδώ», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που και σε προηγούμενη περίπτωση αρνήθηκε τις περιπτύξεις με τον Περπατάρη.

Παρακολουθήστε τα όσα ανέφερε:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: