“Έχασα ένα παιδί και έπαθα νεύρωση στομάχου”: H Κατσαφάδου μίλησε για τη χειρότερη στιγμή στη ζωή της

May 23, 2024

“Έχασα ένα παιδί και έπαθα νεύρωση στομάχου”: H Κατσαφάδου μίλησε για τη χειρότερη στιγμή στη ζωή της


Διαφ.

H Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε στην εκπομπή “The 2night show” και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τα πισώπλατά μαχαιρώματα και στη νεύρωση στομάχου που έπαθε όταν έφυγε από τη ζωή η Ραφαέλα Πιτσικάλη.

Η πολυετής σχέση της Δήμητρας Κατσαφάδου με τον μεγάλο της έρωτα

Όπως υπογράμμισε η χημικός «τον μεγάλο μου έρωτα τον γνώριζα από παιδί. Εγώ ήμουν το φυτό του χωριού κι εκείνος ήταν ο γόης του σχολείου.. Μου έστελναν αρκουδάκια και λουλούδια με το όνομά του, αλλά εκείνος ούτε που με κοίταζε. Μετά από χρόνια η μάνα μου μου αποκάλυψε ότι τα έστελνε εκείνη… Μετά από αρκετά χρόνια τα φτιάξαμε με τον Θοδωρή, ήμασταν ζευγάρι 10 χρόνια…».

Όσον αφορά τις σχέσεις της, η Δήμητρα Κατσαφάδου επεσήμανε «προσελκύω καλά παιδιά. Δεν είμαι και καχύποπτη. Και με δόλο να έρθει ο άλλος, δε θα το καταλάβω… Βιώνω εκ των πραγμάτων μια δύσκολη πραγματικότητα. Που χωράει ο έρωτας μέσα σε αυτή; Δε χωράει εκ των πραγμάτων. Θα πρέπει να είναι ένας καλλιτεχνικός τύπος που θα τρέχει όλη μέρα κι αυτός και θα με αντέχει».

Σχετικά με τα πισώπλατα μαχαιρώματα, η επιχειρηματίας σημείωσε «τα μαχαιρώματα που έχω φάει από κοντινά μου πρόσωπα, πονάνε πολύ. Έχω πονέσει πάρα πολύ από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου. Θα ήθελα να έχω μια πανοπλία, να μην είμαι ανοχύρωτη…»

Το κοντινό πρόσωπο που έχασε η Δήμητρα Κατσαφάδου και της στοίχισε

Για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, η Δήμητρα Κατσαφάδου ανέφερε «έπαθα νεύρωση στομάχου. Έχασα ένα παιδί, που ήταν πάρα πολύ κοντά μου, τη Ραφαέλα Πιτσικάλη, την ξέρει όλη η Ελλάδα. Παλέψαμε μαζί… Όλη η Ελλάδα την αγαπάει. Πόνεσα πάρα πολύ με τον χαμό της, έλεγε “μπόρα είναι θα περάσει” ενώ ήταν στο τελικό στάδιο….».

Η Δήμητρα Κατσαφάδου για την Ραφαέλα Πιτσικάλη

«Μπαίνω μέσα και βλέπω αυτή την κατάσταση»: H Δήμητρα Κατσαφάδου δείχνει τι συμβαίνει όταν επιστρέφει σπίτι

Η Δήμητρα Κατσαφάδου εντυπωσιάζει τους followers της με κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media καθώς μοιράζεται με τους χιλιάδες ακόλουθούς της και αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για τα ζώα

Έτσι λοιπόν και σήμερα η επιχειρηματίας μοιράστηκε μέσω της πλατφόρμας του ΤΙΚ ΤΟΚ, ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει πως την υποδέχονται τα σκυλιά με το που μπαίνει στο σπίτι της

«Έρχεσαι στο σπίτι και βλέπεις αυτή την κατάσταση», ακούγεται να λέει στο βίντεο ενώ αγκάλιαζε μερικά από τα σκυλιά της. «Καλώς τα μου τα μαυρούλια μου, τα παιδάκια μου τα χρυσά μου τα αγγελούδια», τους τραγουδάει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: