Γιώργος Μαζωνάκης: Aυτό είναι το συγγενικό πρόσωπο που πάει στα δικαστήρια – Η περιουσία & οι τσακωμοί για τα λεφτά

May 23, 2024

Γιώργος Μαζωνάκης: Aυτό είναι το συγγενικό πρόσωπο που πάει στα δικαστήρια – Η περιουσία & οι τσακωμοί για τα λεφτά


Διαφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το στενό συγγενικό πρόσωπο με το οποίο ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε δικαστική αντιπαράθεση είναι η αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

Η Βάσω Μαζωνάκη υπήρξε επί σειρά ετών μάνατζερ του τραγουδιστή και άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Πως ξεκίνησε η διαμάχη;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, το συγκεκριμένο άτομο απομακρύνθηκε από το περιβάλλον του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη το 2020, λίγο μετά την απόφαση του τραγουδιστή να διακόψει τις περιοδείες λόγω κούρασης. Η εκπομπή αναφέρει ότι αυτό το πρόσωπο ήταν υπεύθυνο για τη διαχείριση των συμφωνιών και των εσόδων του Μαζωνάκη. Χωρίς τη γνώση του τραγουδιστή, προχώρησε σε αγορές ακινήτων, άνοιγμα επιχειρήσεων και επενδύσεις αξίας εκατομμυρίων.

Όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφάσισε να σταματήσει τις περιοδείες και να εξετάσει τα οικονομικά του, ανακάλυψε ότι διέθετε ελάχιστα χρήματα. Αυτή η διαπίστωση αποτέλεσε την αφετηρία όλης της αναταραχής που ακολούθησε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, η «σοβαρή αντιδικία» με την αδερφή του, της οποίας βέβαια το όνομα δεν αναφέρεται, αφορά: «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, χθες, Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Ποια είναι η Βάσω Μαζωνάκη:

Κατά τη διάρκεια όλων των ετών της καλλιτεχνικής του σταδιοδρομίας, η Βάσω Μαζωνάκη, μία από τις δύο αδελφές του δημοφιλούς τραγουδιστή, στεκόταν πάντοτε στο πλευρό του.

Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν στενή συνεργάτιδα και, για πολλούς, μάνατζερ του Γιώργου Μαζωνάκη.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ήταν το άτομο που συνόδευε τον Γιώργο Μαζωνάκη παντού, από τις εξόδους του μέχρι τις εμφανίσεις του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram αποκαλύπτει ότι εξέφραζε την αγάπη της σε κάθε ευκαιρία.

Δείτε φωτογραφίες από κοινές τους εμφανίσεις στο παρελθόν:

Τα τελευταία χρόνια, η Βάσω Μαζωνάκη διατηρεί σχέση με τον γνωστό σεφ Δημήτρη Μακρυνιώτη. Σε κάθε του συνέντευξη, ο Μακρυνιώτης την περιγράφει ως «βράχο στο πλευρό του».

Είναι σαν τανκς: Η υπερπολυτελής αμαξάρα που οδηγεί ο Γιώργος Μαζωνάκης και κοστίζει όσο ένα σπίτι

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, εκτός από το υπερπολυτελές σπίτι στη Βούλα, διαθέτει και ένα υπερπολυτελές τζιπ για τις μετακινήσεις του.

Ο τραγουδιστής μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα ενεργός social media, με τις αναρτήσεις του να συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.

Πόσο κοστίζει το τζιπ που διαθέτει ο Γιώργος Μαζωνάκης

Πρόσφατα, σε μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του τη βόλτα που έκανε με το αυτοκίνητό του, μάρκας Range Rover, το οποίο κοστίζει πάνω από 92.000 ευρώ.

Το υπερπολυτελές τζιπ του Γιώργου Μαζωνάκη

Γιώργος Μαζωνάκης αυτοκίνητο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: