Την κοιτούσε όλο το Πανεπιστήμιο: H Άννα Δρούζα πήγε στην ορκωμοσία της πανύψηλης 22χρονης κόρης της & δίδαξε στιλ

May 23, 2024

Την κοιτούσε όλο το Πανεπιστήμιο: H Άννα Δρούζα πήγε στην ορκωμοσία της πανύψηλης 22χρονης κόρης της & δίδαξε στιλ


Διαφ.

Η Άννα Δρούζα είναι πολύ περήφανη για την 22χρονη κόρη της, Αριάδνη Οικονόμου, η οποία αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραβρέθηκε στην αποφοίτηση της κόρης της, την οποία έχει αποκτήσει με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, Νίκο Οικονόμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 και χώρισαν το 2004, ενώ η κόρη του γεννήθηκε το 2002.

Μετά το σχολείο, η Αριάδνη Οικονόμου ξεκίνησε σπουδές στην Αμερική και μόλις αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Η ανάρτηση της Άννας Δρούζα για την κόρη της

Μάλιστα, σε ανάρτηση που έκανε η Άννα Δρούζα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υπογράμμισε: “Έζησα άλλη μια έκπληξη της ζωής! Δροσίστηκε η ψυχή μου βλέποντας χιλιάδες παιδιά γεμάτα ελπίδα να ζήσουν, να κατακτήσουν τα όνειρα τους. Μια συμβουλή τους έδωσε στην αποφοίτηση ο πρόεδρος ενός από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου το Upenn (University of Pennsylvania). Είπε: μόνο μην αφήσετε τον φόβο να σας κυριεύσει και χάσετε τον εαυτό σας και την ζωή! Αριάδνη μου μη φοβηθείς να ζήσεις! Δίχως τέλος και δίχως αρχή! Σε λατρεύω!!!”.

Περήφανη μητέρα η Άννα Δρούζα

Η Αριάδνη Οικονόμου είναι πανύψηλη και ορκίστηκε με δερμάτινα flat σανδάλια και τον τήβενο, ενώ η μητέρα της επέλεξε ένα blue navy σύνολο, τσάντα Prada και animal print γόβες.

Περήφανη μητέρα η Άννα Δρούζα

Περήφανη μητέρα η Άννα Δρούζα

Το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, είναι το τέταρτο παλαιότερο Αμερικανικό πανεπιστήμιο και ένα από τα 8 μέλη του Ivy League. Βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια και το μότο του πανεπιστημίου είναι “Νόμοι άνευ ηθικής μάταιοι”.

Ο Νίκος Οικονόμου είναι παντρεμένος με την Όλγα Λαφαζάνη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη 13χρονη Μαρία Αλεξάνδρα και τον 6χρονο Γιώργο, ενώ η Άννα Δρούζα, εδώ και ένα χρόνο είναι μονή της, καθώς έχει χωρίσει με τον Θανάση Λάλα, με τον οποίο είχαν μία πολυετή σχέση.

Θεά του στιλ: Η 58χρονη Άννα Δρούζα πήγε με λεοπάρ γόβα και biker δερμάτινο στα μπουζούκια & όλοι τη κοιτούσαν

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αννα Δρούζα.

Η δημοσιογράφος έκανε μια νυχτερινή έξοδο στο VOX για να παρακολουθήσει την μουσική παράσταση “Show What” με πρωταγωνιστή τον Πάνο Μουζουράκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέλεξε για την εμφάνισή της ένα πράσινο παντελόνι με ρίγα στο πλάι το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ και δερμάτινο biker jacket.

Ακόμα κράτησε μια μεγάλη δερμάτινη τσάντα Prada, που είναι ιδανική για όλη την ημέρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: