«Παλιότερα το έκανα και εγώ, ντρέπομαι πολύ γι’ αυτό»: Η Μαριάννα Τουμασάτου παραδέχτηκε το μεγάλο λάθος της ζωής της

May 25, 2024

«Παλιότερα το έκανα και εγώ, ντρέπομαι πολύ γι’ αυτό»: Η Μαριάννα Τουμασάτου παραδέχτηκε το μεγάλο λάθος της ζωής της


Διαφ.

Στην εκπομπή «Δυο στις 10» βρέθηκε καλεσμένη η Μαριάννα Τουμασάτου το πρωί του Σαββάτου 25/5 και μεταξύ άλλων.

H ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ως μαθήτρια είχε κάνει και η ίδια bullying σε άλλα παιδιά χωρίς όμως να έχει κακή πρόθεση, αλλά τότε θεωρούσε ότι κάνει πλάκα.

«Καλό παιδί δεν ήμουν ποτέ. Κάτι για το οποίο ντρέπομαι και τώρα. Στο σχολείο έκανα bullying. Δεν το καταλάβαινα τότε, αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι bullying. Εγώ θεωρούσα ότι έκανα πλάκα τότε, προς Θεού δεν είχα κακή πρόθεση ποτέ. Κι εγώ έχω υποστεί απίστευτο μπούλινγκ. Καταρχήν με το ύψος μου, εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είμαι κοντή μέχρι που μου το είπαν.

Δε σχολίαζα εξωτερικά χαρακτηριστικά, πιο πολύ το μπούλινγκ που έκανα εγώ είχε να κάνει με τα παιδιά που δεν τολμούσαν πολλά πράγματα. Μπορεί εκείνο το παιδί να μην είχε την υποστήριξη που είχα εγώ από το σπίτι μου. Το 2024 αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Την εποχή που πήγαινα εγώ σχολείο φαινόταν κανονικό… Αυτό εννοώ ότι δεν ήμουν καλό παιδί» εξομολογήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Έξαλλη η Μαριάννα Τουμασάτου: «Κάθε καλοκαίρι μας χώριζαν με τον άντρα μου! Ρωτήσαν την μάνα και την πεθερά μου»

Στο πλαίσιο της εκπομπής «Happy Day», η Μαριάννα Τουμασάτου συνομίλησε με τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου για την παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, τον Αλέξανδρο Σταύρου, και στα χαρακτηριστικά που την εντυπωσίασαν και την έκαναν να ερωτευτεί, καθώς και στο θέμα της μητρότητας μετά τα 40.

Τα όσα ανέφερε:

«Στον σύζυγό μου ερωτεύτηκα τα πάντα. Την καλοσύνη του, την ευγένειά του, την ειλικρίνειά του και με έχει βοηθήσει και ψυχολογικά βεβαίως. Μου έλεγε από την αρχή, όταν είχα πιεστεί με διάφορα πράγματα ότι θα με βοηθήσει να κάνω ψυχοθεραπεία κι αν αυτό έφερνε αλλαγές, ήταν πρόθυμος να τις βιώσει προκειμένου εγώ να είμαι καλά. Κι εγώ αυτό το λέω αγάπη» εξομολογήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Κάθε καλοκαίρι μάς χώριζαν τα Μέσα γιατί δεν είχαν άλλα θέματα. Την πρώτη φορά που είδαμε με τον άντρα μου ότι μας χώρισαν τα Μέσα, σκοτιστήκαμε… Άμα ξέρεις ότι δεν χωρίζεις, σε νοιάζει αν σου λένε ότι χωρίζεις; Ρωτήσανε δυο τρεις, τη μάνα μου και την πεθερά μου κι εκείνες απάντησαν ότι τα παιδιά είναι μία χαρά στο σπίτι, τελείωσε η συζήτηση» πρόσθεσε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ακόμη, τόνισε ότι η μητρότητα της άλλαξε τον ορίζοντά της. «Έγινα μαμά στα 43, έχει μεγάλη σημασία όταν μία γυναίκα γίνεται μαμά στα 22, στα 25 και στα 28 κι άλλο όταν γίνεται μία γυναίκα μαμά στα 43. Θυμάμαι κάθε μέρα της κόρης μου, που είναι σήμερα 12 ετών. Ήταν πανεύκολο μωρό, ήταν υπέροχη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: