Τη ζήτησε και τη πήρε: O Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει την εκπομπή που όλοι οι Έλληνες παρουσιαστές παρακαλάνε να πάρουν

May 25, 2024

Τη ζήτησε και τη πήρε: O Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει την εκπομπή που όλοι οι Έλληνες παρουσιαστές παρακαλάνε να πάρουν


Διαφ.

Συχνότερη παρουσία θα έχει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον αέρα του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως εδώ και αρκετές εβδομάδες είχε αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς, ο παρουσιαστής του «Πρωινού» είχε εκφράσει στο κανάλι την επιθυμία του για μία late night εκπομπή συνεντεύξεων, με τους ιθύνοντες να λένε τελικά το μεγάλο «ναι» για μία νέα βραδινή εκπομπή η οποία θα προβάλλεται εβδομαδιαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal έχει «κλειδώσει» και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα πέσουν οι υπογραφές και θα σταλεί και η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του σταθμού. Πρόκειται για μία βραδινή εκπομπή στα πρότυπα του «Late Night», το οποίο σταμάτησε κάπως… άγαρμπα αρκετά χρόνια πριν, ύστερα από επιθυμία του σταθμού.

Μετά από αυτό, ο παρουσιαστής είχε πολλάκις ζητήσει την επιστροφή της βραδινής εκπομπής του αλλά το κανάλι δεν είχε ανταποκριθεί.

Το 2024, όμως, θα είναι η χρονιά της επιστροφής αυτής. Η πρεμιέρα του νέου late night του Γιώργου Λιάγκα αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ αν η τηλεθέαση κριθεί ως ικανοποιητική, το project θα συνεχίσει για ολόκληρη τη σεζόν, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Τις δικές της πληροφορίες έδωσε και η Κατερίνα Θεοδωροπούλου στον αέρα του «Γεια σου»:

«Με επηρέασαν, θα αλλάξω κάποιες αποφάσεις που έχω πάρει»: Το πήρε απόφασή, κάνει το βήμα ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο “Πρωινό” ότι πέρασε ένα δύσκολο βράδυ. Αποκάλυψε δεν κοιμήθηκε καλά καθώς είχε εφιάλτες σήμερα που τον επηρέασαν.

Αρχικά ανέφερε ο παρουσιαστής: «Βράχνιασα λίγο, δε ξέρω τι γίνεται. Δεν κοιμήθηκα καλά, είδα και εφιάλτες σήμερα, με επηρέασαν. Άγχος δεν έχω, θα αλλάξω στάση ζωής σε πολλά πράγματα. Θα αλλάξω κάποιες αποφάσεις που έχω πάρει.»!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: