Ανακοινώνουν τα δυσάρεστα για την Κέιτ Μίντλετον: Δυστυχώς δεν έχουν άλλη επιλογή για την αγαπημένη Πριγκίπισσα

May 25, 2024

Ανακοινώνουν τα δυσάρεστα για την Κέιτ Μίντλετον: Δυστυχώς δεν έχουν άλλη επιλογή για την αγαπημένη Πριγκίπισσά


Διαφ.

Στο βίντεο με το οποίο γνωστοποίησε την μάχη που δίνει με τον καρκίνο, η Κέιτ Μίντλετον εξήγησε ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να αναρρώσει και να επιστρέψει δυνατή στα πριγκιπικά της καθήκοντα.

Προς απογοήτευση όλων, η Κέιτ Μίντλετον δεν είναι ακόμα σε θέση να επιστρέψει στην δημόσια θέα και ενδέχεται να μην πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση μέσα στο 2024, σύμφωνα με πηγή πολύ κοντά στη βασιλική οικογένεια. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του DailyBeast.com, στο οποίο πήγή του Παλατιού αποκάλυψε ότι “το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Μπορεί να μην εμφανίζεται δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς”.

Η Πριγκίπισα της Ουαλίας γνωρίζει ότι μία παρατεταμένη απουσία μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας, όμως αυτή την στιγμή προέχει η υγεία της και η ψυχική της ηρεμία, εξηγεί η πηγή του Παλατιού στο DailyBeast.com.

Η απουσία της είναι κάτι παραπάνω από αισθητή για τους υποστηρικτές της μοναρχίας. Οι εμφανίσεις της, ο αέρας της, οι μικρές αλλά σημαντικές κινήσεις τρυφερότητας προς τα παιδιά της και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειες είναι στιγμιότυπα που έχουν λείψει από την δημόσια εικόνα του Παλατιού.

Σε χημειοθεραπείες υποβάλλεται η Κέιτ Μίντλετον

“Δεν θα απέκλεια άλλο βίντεο της Κέιτ που θα ενημερώνει τη χώρα για την υγεία της. Αυτός αποδείχτηκε ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσει μακριά τους συνωμοσιολόγους”, δήλωσε στο DailyBeast.com η ίδια πηγή του Παλατιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η Κέιτ και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Γουίλιαμ, φέρονται να σχεδιάζουν να περάσουν τις οικογενειακές διακοπές στο εξοχικό τους σπίτι στο Σάντρινγκχαμ. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει τις χημειοθεραπείες της σε περιβάλλον πλήρους απομόνωσης και αφενός δεν μπορεί να απομακρυνθεί πολύ από το Λονδίνο, αφετέρου θέλει να περάσει χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κλάματα και πόνος πίσω από… κλειστές πόρτες: Στην απομόνωση η Κέιτ Μίντλετον, μόνο 1 πράγμα της δίνει πλέον χαρά

Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να ασχολείται με το βασιλικό έργο της, παρά τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, τους τελευταίους μήνες.

Όπως υπογράμμισε ένας βασιλικός για την κατάσταση της υγείας της “χρειάζεται χώρο και ιδιωτικότητα για να αναρρώσει αυτή τη στιγμή”.

Παράλληλα, με τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, για τον καρκίνο, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός έργου που θα μπορούσε να τονώσει την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου κατά 45,5 δισεκατομμύρια £ ετησίως.

Ειδικότερα, το Royal Foundation Centre for Early Childhood δημοσίευσε μια έκθεση από οκτώ κορυφαίες βρετανικές εταιρείες, εντοπίζοντας πέντε τομείς στους οποίους επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μπορούν να βοηθήσουν παιδιά κάτω των πέντε ετών και τους ενήλικες γύρω τους και η Κέιτ Μίντλετον πέρυσι δημιούργησε την Business Taskforce, προκειμένου να συνεισφέρει στο “όραμά της για το μέλλον” στα πρώτα χρόνια της ανάπτυξης των παιδιών.

Η έκθεση, που συντάχθηκε από τη συμβουλευτική εταιρεία Deloitte, περιγράφει λεπτομερώς πώς η επένδυση στην πρώιμη παιδική ηλικία θα μπορούσε να αποφέρει τεράστιο όφελος για όλη τη χώρα.

Όπως επεσήμανε ανώτερος βασιλικός βοηθός στη MailOnline “η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιχειρησιακή ομάδα εργασίας. Είναι ενημερωμένη για αυτή την εξέλιξη, έχει διαβάσει την έκθεση και έχει ενημερωθεί σχετικά. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη δέσμευση που έχει αναλάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της δημόσιας ζωής της. Αυτό θα συνεχιστεί όταν επιστρέψει στη δουλειά. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται τον χώρο και την ιδιωτικότητα για να ανακάμψει αυτή τη στιγμή. Θα επιστρέψει στη δουλειά όταν θα πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς”.

Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός διευθυντής του κέντρου, Κρίστιαν Γκάι, σημείωσε ότι “η Κέιτ είναι ενθουσιασμένη με την πορεία του έργου της. Είτε βοηθά τις οικογένειες να έχουν πρόσβαση στην υποστήριξη που χρειάζονται, δίνοντας προτεραιότητα στην κοινωνική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών και των ενηλίκων στη ζωή τους, είτε για την οικοδόμηση μιας κουλτούρας που δίνει προτεραιότητα στην πρώιμη παιδική ηλικία, οι επιχειρήσεις έχουν σημαντικό ρόλο να παίξουν. Αυτή είναι βασική προτεραιότητα για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Πιστεύει ότι όλο αυτό θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην τρέχουσα και τις μελλοντικές γενιές”.

Το Centre for Early Childhood, το οποίο έχει περιγραφεί ως το “έργο της ζωής” της Κέιτ Μίντλετον ιδρύθηκε το 2021.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: