«Είμαι εύπορη με mentality φτωχής»: Κι όμως, η Ιωάννα Τούνη φοράει τρύπιες κάλτσες και τις μπαλώνει όπως οι “κοινοί Θνητοί”

June 11, 2024

«Είμαι εύπορη με mentality φτωχής»: Κι όμως, η Ιωάννα Τούνη φοράει τρύπιες κάλτσες και τις μπαλώνει όπως οι “κοινοί Θνητοί”


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη είναι γνωστή για τη διαρκή της παρουσία στα social media, όπου μοιράζεται σχεδόν τα πάντα από την καθημερινότητά της. Με την αυθεντικότητα και την ειλικρίνειά της, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των ακολούθων της, οι οποίοι την παρακολουθούν καθημερινά στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη: Με τρύπιες κάλτσες στο Instagram

Σε ένα πρόσφατο Instastory, η Ιωάννα μας έδειξε κάτι που κανείς δεν περίμενε, την ίδια να φοράει τρύπιες κάλτσες!

Στο βίντεο, βλέπουμε τον γιο της, τον μικρό Πάρη, να παίζει χαρούμενος στα πόδια της. Ενώ εξερευνά, ανακαλύπτει μια μικρή τρύπα στη κάλτσα της μητέρας του, κάτι που σίγουρα έκανε πολλούς να χαμογελάσουν.

«Μεγάλωσα αρκετά δύσκολα και όσο και να δουλέψω, όσα και να βγάλω, το μυαλό μου μένει εκεί. Εύπορη με mentality φτωχής. Δεν πετάω την κάλτσα με την τρυπούλα και σκέφτομαι να την μπαλώσω κιόλας ενώ είχα πάρει 6,90 τα 3 ζευγάρια κάλτσες», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Κατερίνα Καινούργιου για το Μαγιό της Τούνη: “Δεν Θα το Φορούσα Ποτέ, Γιατί…”

Μετά τη διαρροή ενός βίντεο από επαγγελματική φωτογράφιση με φίλες της και τα αρνητικά σχόλια για την προκλητική της εμφάνιση, η Ιωάννα Τούνη δεν έμεινε σιωπηλή. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του TikTok, αντέδρασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ιωάννα Τούνη: Απαντά στα Αρνητικά Σχόλια με Ένα Βίντεο στο TikTok

Η Ιωάννα ανέβασε ένα νέο κλιπ στο TikTok, απαντώντας στους επικριτές της που σχολιάζουν τα σέξι μαγιό της. Στο βίντεο, καταγράφεται να φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και να χορεύει ένα τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα. Η λεζάντα της δημοσίευσης ήταν άμεση και περιεκτική, απευθυνόμενη σε όλους όσους την κρίνουν για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

«Φιλάκια από Μύκονο σε αυτούς που μου λένε να σταματήσω να φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά».

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: