“Απεβίωσε μετά από πάλη”: Δυστυχώς, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Χάρης Ρώμας, η νέα απώλεια & το σπαρακτικό “αντίο”

June 17, 2024

“Απεβίωσε μετά από πάλη”: Δυστυχώς, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Χάρης Ρώμας, η νέα απώλεια & το σπαρακτικό “αντίο”


Διαφ.

Ο Χάρης Ρώμας, μέσω των κοινωνικών δικτύων, αποχαιρετά τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη από τον Δήμο Χαλανδρίου, Χάρη Χατζηγεωργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ενεργή συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου, αποχαιρέτησε ένα σημαντικό μέλος της πολιτικής ομάδας «Χαλάνδρι Στο Φως», το οποίο έχασε τη ζωή του κατόπιν μακράς μάχης με τον καρκίνο.

Η Ανάρτηση του Χάρη Ρώμα:

«ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. Με ποιες προθέσεις φεύγει ένας άνθρωπος; Με πόσα «να» και πόσα «θα» που ψιθυρίζει ο θάνατος σβήνει ασυλλόγιστα μια ολόκληρη ζωή; Είναι τελικά μικρή η αιωνιότητα!

Με αυτούς τους στοίχους του Αντώνη_Φωστιέρη αποχαιρετούμε έναν νέο άνδρα, τον #Χάρη_Χατζηγεωργίου που απεβίωσε μετά από πάλη με την επάρατο ασθένεια ,συμμετέχοντας όπως μπορούμε στην τεράστια οδύνη των οικείων του.

Η σκέψη μας είναι κοντά τους και ιδιαίτερα κοντά στη σπουδαία φίλη μας, την μητέρα του, #Αφροδίτη_Χατζηγε#αντώνη_

Η γυναίκα αυτή ήταν πάντα ένας από τους φωτεινούς φάρους του Χαλανδρίου από όποιον θεσμικό ρόλο και αν προσέφερε στα κοινά και επιπλέον προσέφερε ανυπολόγιστη ψυχική στήριξη στην παράταξη μας και σε εμένα προσωπικά.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για αυτή την δοκιμασία που της επεφύλασσε η ζωή», έγραψε ο Χάρης Ρώμας.

Προοδευτικός ο Χάρης Ρώμας: «Αν είχαμε κάνει αυτό το παιδί, σήμερα θα είχε τρεις μπαμπάδες – Δεν βλέπω κανένα κόλλημα»

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του στο Πρωινό, μίλησε για τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ανάμεσα στα ομόφυλα ζευγάρια.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «γιορτάζουμε μια Ανάσταση, μια σημαντική μεταρρύθμιση, αυτή τη νομοθεσία που ψηφίστηκε στη Βουλή για τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας».

Ο γιος του Χάρη Ρώμα θα είχε τρεις πατεράδες

Και πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας «υπήρξα κάποια στιγμή παντρεμένος, ήμουν ερωτευμένος. Στην πορεία είδα ότι δεν είναι αυτό. Η σύζυγός μου τότε είχε μείνει έγκυος, απέβαλε. Αν δεν είχε αποβάλει θα είχα τώρα έναν γιο. Αν είχαμε κάνει αυτό το παιδί και είχαμε χωρίσει, σήμερα το παιδί αυτό θα είχε ως βιολογικό πατέρα εμένα. Θα μπορούσε όμως να είχε και έναν δεύτερο πατέρα αν είχα ή αν έχω έναν σύντροφο και θα είχε και έναν τρίτο πατέρα, τον σύντροφο της πρώην γυναίκας μου. Δεν βλέπω κανένα κόλλημα να έλεγα σε αυτό το παιδί ότι άλλα παιδιά έχουν έναν πατέρα, εσύ έχεις τρεις πατεράδες».

Ο Χάρης Ρώμας αποκλείει έναν ακόμη γάμο

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, επεσήμανε «δεν θα έκανα έναν γάμο τώρα, γιατί δεν μου είναι απαραίτητο. Είμαι μεγάλος, έχω ζήσει τη ζωή μου και συνεχίζω να τη ζω, οπότε υπάρχει συντροφικότητα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: