Είναι 49 χρόνια μαζί, έχουν 1 γιο & 2 εγγόνια: Η άγνωστη σύζυγος του Μανώλη Μητσιά, ζει μακριά από τα φώτα

June 25, 2024

Είναι 49 χρόνια μαζί, έχουν 1 γιο & 2 εγγόνια: Η άγνωστη σύζυγος του Μανώλη Μητσιά, ζει μακριά από τα φώτα


Διαφ.

Ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Μανώλης Μητσιάς και η σύζυγός του, Λίτσα.

Ο Μανώλης Μητσιάς γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1946 στη Δουμπιά Χαλκιδικής. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη βυζαντινή μουσική, καθώς εκτελούσε χρέη ψάλτη στην εκκλησία του χωριού του. Αργότερα, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για σπουδές και εντάχθηκε στη χορωδία της Λέσχης Γραμμάτων και Τεχνών Βορείου Ελλάδος. Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση την πραγματοποίησε στο ζαχαροπλαστείο «Σκαμνιά», που βρισκόταν δίπλα στον κινηματογράφο «Ναβαρίνο» στην πλατεία Ναβαρίνου, το οποίο είχε μετατρέψει τον πίσω χώρο του σε μπουάτ.

Ο Μανώλης Μητσιάς είναι παντρεμένος με τη Λίτσα Μητσιά, η οποία στέκεται στο πλευρό του για περισσότερα από 40 χρόνια. Ο γιος τους, ο Μίλτος, είναι γιατρός και ειδικότερα οδοντίατρος-εμφυτευματολόγος, και έχει δύο παιδιά. Όπως είναι φυσικό, ο Μανώλης Μητσιάς και η σύζυγός του είναι απόλυτα γοητευμένοι από τα εγγόνια τους.

Δείτε τον γιο τους:

Πρόσφατα, η σελίδα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» στο Instagram δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται ο Μανώλης Μητσιάς και η Λίτσα το 1975, προσφέροντας μια νοσταλγική ματιά στην προσωπική τους ζωή.

Η ανάρτηση:

«Οι ομοφυλόφιλοι να μην προκαλούν. Και λεφτάς να είσαι…»: Σάλος με όσα είπε ο Μανώλης Μητσιάς για τους γκέι

Εκ νέου τοποθέτηση για παλιότερη δήλωση σχετικά με τους ομοφυλόφιλους έκανε ο Μανώλης Μητσιάς, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε.

Συγκεκριμένα, πριν από έναν χρόνο περίπου, ο δημοφιλής ερμηνευτής είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τα εξής. «Δε με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιον κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα «Καλύτερα αργά», ο Μανώλης Μητσιάς επανατοποθετήθηκε, εξηγώντας όσα ακριβώς εννοούσε με την παραπάνω δήλωση. «Οι άνθρωποι που με κατέκριναν, κατάλαβαν τι είπα; Δεν είπα τίποτα. Είπα πως ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην προκαλεί. Δηλαδή και λεφτάς άμα είσαι, είναι ωραίο πράγμα να προκαλείς; “Εγώ είμαι ο λεφτάς”, “εγώ είμαι ο μάγκας”; Είναι ωραίο πράγμα αυτό;».

«Δυστυχώς όμως στη δουλειά σας, ξέρεις, ψάχνετε και εσείς καμιά φορά να κάνετε το μικρό μεγάλο… Εντάξει, το καταλαβαίνω. Καμιά φορά ακριβώς αυτό με φρενάρει. Δεν καταλαβαίνω την λογική των ανθρώπων πολλές φορές. Εγώ δεν είπα ψέματα ποτέ σε κάποιον. Σίγουρα δηλαδή έχω πει ψέματα και γω σαν άνθρωπος αλλά ο σκοπός μου δεν είναι να πω ψέματα για να επιπλεύσω», τόνισε τέλος ο Μανώλης Μητσιάς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: