Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Το τροχαίο που οδήγησε στο γάμο, το ατύχημα του γιου της και οι ψuχαναγκασμοί

June 27, 2022

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Το τροχαίο που οδήγησε στο γάμο, το ατύχημα του γιου της και οι ψuχαναγκασμοί


Η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στη ΝΕΤ.Είναι παντρεμένη με το διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Νίκο Μπουντούρη με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.Η ίδια έχει πει σχετικά με τα παιδιά της:«Με τα παιδιά έχω μια συγκεκριμένη θεωρία, ότι ο καθένας χρειάζεται το χώρο και το χρόνο του. Και έτσι τους έχω μάθει από όταν ήταν μικροί. Και τους έχω μάθει ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι σε αυτό που θέλουμε να είμαστε»συνέχισε λέγοντας,«Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για τη ζωή, αλλά ένα μπορώ να το πω: Μεγαλώνω τα πρότυπα γαμπρών για τις νύφες μου!»

Το  τροχαίο που οδήγησε στο γάμοΌπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο ένθετο «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο Νίκος Μπουντούρης την χτύπησε με το αυτοκίνητό του και εκείνη αφού αρνήθηκε τη βοήθειά του, τον «στόλισε» με διάφορα γαλλικά για την απροσεξία του.

Λίγες μέρες αργότερα, όταν ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής συνάντησε τυχαία την Αντριάνα σε μια καφετέρια. Εκεί έσπευσε να τη φροντίσει, η ίδια το εκτίμησε και μετά η σχέση τους πήρε το δρόμο της με αποτέλεσμα οι δύο τους να φτάσουν ως το γάμο.


Διαφ.
Στο Facebook είχε γpάψει ένα ποστ σχετικά με το τροχαίο: «Σας εuχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τις υπέροχες ευχές σας! Έχουν ξεχωριστή θέση, για μένα, τα φετινά γενέθλια γιατί τα ζω μετά το φρικτό τροχαίο που εί...Η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στη ΝΕΤ.Είναι παντρεμένη με το διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Νίκο Μπουντούρη με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.Η ίδια έχει πει σχετικά με τα παιδιά της:«Με τα παιδιά έχω μια συγκεκριμένη θεωρία, ότι ο καθένας χρειάζεται το χώρο και το χρόνο του. Και έτσι τους έχω μάθει από όταν ήταν μικροί. Και τους έχω μάθει ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι σε αυτό που θέλουμε να είμαστε»συνέχισε λέγοντας,«Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για τη ζωή, αλλά ένα μπορώ να το πω: Μεγαλώνω τα πρότυπα γαμπρών για τις νύφες μου!»

Το  τροχαίο που οδήγησε στο γάμο

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο ένθετο «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο Νίκος Μπουντούρης την χτύπησε με το αυτοκίνητό του και εκείνη αφού αρνήθηκε τη βοήθειά του, τον «στόλισε» με διάφορα γαλλικά για την απροσεξία του.

Λίγες μέρες αργότερα, όταν ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής συνάντησε τυχαία την Αντριάνα σε μια καφετέρια. Εκεί έσπευσε να τη φροντίσει, η ίδια το εκτίμησε και μετά η σχέση τους πήρε το δρόμο της με αποτέλεσμα οι δύο τους να φτάσουν ως το γάμο.

Στο Facebook είχε γράψει ένα ποστ σχετικά με το τροχαίο: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τις υπέροχες ευχές σας! Έχουν ξεχωριστή θέση, για μένα, τα φετινά γενέθλια γιατί τα ζω μετά το φρικτό τροχαίο που είχα προ μηνών και σώθηκα. Φέτος γιορτάζω τα γενέθλιά μου και δέχομαι τις ευχές σας επειδή φορούσα ζώνη ασφαλείας. Για μένα αν μέσω αυτής της ανάρτησης και των ευχών σας, σκεφτείτε για ακόμη μια φορά, ότι η ζώνη σώζει ζωές και πως δεν υπάρχει τίποτα εξίσου σημαντικό όταν οδηγείτε από το να φοράτε ζώνη ασφαλείας ακόμη στην πιο μικρή διαδρομή ως το περίπτερο, θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να μου κάνετε. Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά και σας εύχομαι πάνω απ όλα υγεία και κάθε όνειρο σας να βγει αληθινό!»

«Με πέταξαν στο πλατό να πω δελτίο για πρώτη φορά χωρίς καμία δοκιμή»

«Έκανα πολλά χρόνια αστυνομικό ρεπορτάζ, μετά πέρασα στο ελεύθερο ρεπορτάζ, ήμουν στην ΕΡΤ3, μετακόμισα μετά στην Αθήνα οπότε πήρα μεταγραφή στην ΕΡΤ. Πέρασα πολλά χρόνια στο τμήμα διεθνών ειδήσεων, με πολλά ξενύχτια, βάρδιες από τις 5 το πρωί, και μετά από αρκετά χρόνια πέρασα στο δελτίο ειδήσεων από μία σύμπτωση.

Μου αρέσουν οι ειδήσεις. Με ιντρίγκαρε από μικρή να ξέρω ότι μπορώ να έχω γνώση για ό,τι συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη, χωρίς όριο», περιέγραψε αναφορικά με την πορεία της καριέρας της και την αγάπη της για τη δημοσιογραφία.

Ήμουν πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ και όταν ήμουν στο τμήμα διεθνών ειδήσεων και δούλευα σε μία εκπομπή πέρα από το δελτίο, στην Πόπη Τσαπανίδου, χτύπησε το τηλέφωνό μου 12 παρά 10, το δελτίο ήταν στις 12 το μεσημέρι, και μου είπαν να πάω όπως είμαι στο studio να πω το δελτίο. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα και έκλεισα το τηλέφωνο.

Ξαφνικά βλέπω και τρέχει κόσμος προς το μέρος μου και μαθαίνω ότι είχε γίνει μπέρδεμα στις βάρδιες και δεν υπήρχε παρουσιάστρια για το δελτίο των 12, οπότε με πέταξαν όπως ήμουν μέσα στο πλατό», αποκάλυψε η ίδια σχετικά με το πρώτο της δελτίο.

«Έχω κάτι που μου βγαίνει σε καλό στη ζωή μου. Όταν γίνεται κάτι απότομο και ξαφνικό και είναι η στιγμή του πανικού, σκέφτομαι ότι αυτό πρέπει να κάνω τώρα, και μετά βλέπουμε. Οπότε με βοηθάει αυτό και δεν αγχώθηκα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν πριν από το δελτίο, ήμουν ήδη στο πλατό και είχαμε 2-3 λεπτά πριν το σήμα αρχής, και μου τηλεφώνησαν ότι είχε χτυπήσει ο γιος μου σε έναν αγώνα μπάσκετ στην Πάτρα και είχε χτυπήσει αρκετά σοβαρά», είπε ακόμα η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Απαντώντας στο αν θα έκανε ποτέ ψυχαγωγία στην τηλεόραση, η ίδια είπε ότι «Έχω κάνει μότο της ζωής μου το «ποτέ μη λες ποτέ». Παλιά έλεγα όχι και αποκλείεται, αλλά η ζωή αποδεικνύει ότι έχει πολύ μεγαλύτερη φαντασία από εσένα».

Οι προτάσεις από τα ιδιωτικά κανάλια

«Είχα προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια όλα αυτά τα χρόνια, γιατί κάνω και αρκετά χρόνια δελτίο. Νομίζω ότι πάντα έρχεται μια στιγμή στη ζωή σου που νιώθεις είτε πιο κοντά σε μια ανατροπή, είτε πιο μακριά. Εγώ μέχρι τώρα ήμουν μακριά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις», σημείωσε η όμορφη δημοσιογράφος αναφορικά με τις σκέψεις της για το μέλλον.

Είμαι ψυχαναγκαστική

«Είμαι ψυχαναγκαστική στο θέμα της καθαριότητας, δεν μπορώ να πέσω για ύπνο αν δεν έχω πλύνει και το τελευταίο κουταλάκι. Γράφω τα πάντα, κάνω λίστα με τις δουλειές του σπιτιού. Χωρίς λίστα θα τρελαθώ», αποκάλυψε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: