Η εpωμένη τοu γαμπpού πήγε στον γάμο φορώντας το ίδιο νuφικό – Έγινε χαμός

July 15, 2022

Αυτό ο γάμος θα μείνει αξέχαστος στο ζευγάρι, και ειδικά στην νύφη όταν είδε την ερωμένη του άνδρα της να εισβάλει με το ίδιο νυφικό με εκείνη.


Διαφ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας γάμος χαλάει στην ημέρα της τελετής, αλλά αυτό που συνέβη είναι αδιανόητο και σε καμία γυναίκα δεν θα άρεσε. Καθώς το ζευγάρι ήταν έτοιμο να δεσμευτεί, η δυσαρεστημένη μυστική ερωμένη του γαμπρού εισέβαλε στην τελετή.

Μιλώντας σε τοπική διάλεκτο, η γυναίκα – φορώντας το ίδιο λευκό νυφικό, άσπρο πέπλο και λευκά γάντια, όπως η νύφη – είπε στους καλεσμένους ότι ο γαμπρός ήταν άπιστος και ψεύτης. Κάποιοι προσπάθησαν να τη διώξουν, αλλά εκείνη αρνήθηκε να φύγει και αντ ‘αυτού συνέχισε την φλογερή ομιλία της.

Η νύφη και ο γαμπρός έμειναν αποσβωλομένοι με τις αποκαλύψεις της. Το περιστατικό, που έλαβε χώρα στην Γκάνα, αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων, αφού αργότερα ακολούθησε έντονος καυγάς μέσα στην αίθουσα.

Δεν είναι γνωστό εάν η νύφη και ο γαμπρός παντρεύτηκαν τελικά, μετά τη δραματική αντιπαράθεση.

Ήταν έτοιμος να βάλει την βέρα στο γάμο του όταν...Ο γαμπρός άρχισε να τρέχει προς την έξοδο της εκκλησίας

Ο γάμος είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να συμβούν και απρόοπτα. Μένει αξέχαστος όπως και να έχει!

Κανείς δεν θέλει μία δυσάρεστη έκπληξη εκείνη τη μέρα, σαν αυτό που συνέβη σε έναν άλλο γάμο όταν ο άνδρας έμαθε ότι η γυναίκα του τον κεράτωνε χρόνια. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε τον τρόμο που βίωσε η νύφη στο βίντεο, Βίκυ, όταν ο γαμπρός έφυγε ξαφνικά από την εκκλησία τρέχοντας ενώ βρισκόντουσαν στα μισά της τελετής.

Και όλα αυτά γιατί είχε ξεχάσει το ένα πράγμα που δεν πρέπει ποτέ κανείς να ξεχάσει στον γάμο του. Όχι μόνο η Βίκυ έμεινε άφωνη, αλλά επίσης και ο αδερφός του γαμπρού και ο κουμπάρος, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Βέβαια ο πανικός σταμάτησε γρήγορα όταν όλοι κατάλαβαν πως αυτό ήταν μία φάρσα, στην οποία είχε πάρει μέρος και ο πάστορας της εκκλησίας.

Αφού βγήκε από την εκκλησία τρέχοντας για να πάρει το δαχτυλίδι που υποτίθεται πως είχε ξεχάσει, μία οθόνη ξεδιπλώθηκε στην εκκλησία που άρχισε να δείχνει το τρελό του ‘ταξίδι.’

Μέχρι να γυρίσει πίσω ο γαμπρός, οι καλεσμένοι είχαν πεθάνει στο γέλιο με αυτό που έβλεπαν. Εννοείται πως η γυναίκα του τον συγχώρεσε, αφού στην τελική το χιούμορ του είναι και ένας από τους λόγους που τον ερωτεύτηκε!

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε εάν σας συνέβαινε κάτι τέτοιο;


Πηγή

Διαβάστε επίσης: