Απαpάδεκτη μάνα σήκωσε αuτή τη φωτογpαφία στο Facebook. Μετά από λίγο, τη σuνέλαβε η Αστυνομία…

September 14, 2022

Μία μέλλουσα μητέρα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αφού ανέβασε μία φωτογραφία στο Facebook στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της, αλλά και τα σύνεργα που χρησιμοποιεί για να ικανοποιεί τον εθισμό της στα ναρκωτικά. Με την ευκαιρία δείτε και το σωτήριο φυτό για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά!


Διαφ.

Η γυναίκα από το Cherokee, της οποίας το όνομα είναι Natosha Kirkland στη σελίδα της στο Facebook, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στις 16 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, υπήρχαν κάποια θετικά σχόλια όπως: ‘Είσαι Υπέροχη’ και ‘Πανέμορφη φωτογραφία. Σου εύχομαι ότι καλύτερο.

Αλλά δεν άργησε πολύ ο κόσμος για να παρατηρήσει πως στο βάθος υπάρχει ένα κουτάλι και μία σύριγγα από πάνω του. Ήταν ξεκάθαρο πως η 26χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Απαράδεκτη μάνα σήκωσε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook. Μετά από λίγο, τη συνέλαβε η Αστυνομία…

Τελικά συνελήφθη στις 19 Φεβρουαρίου. Οι κατηγορίες περιελάμβαναν απάτη με πιστωτικές κάρτες, οδήγηση με ληγμένο δίπλωμα και απόκτηση ακινήτου με ψευδείς παραστάσεις.

Μας προκάλεσε έκπληξη το γεγονός πως δεν κατηγορήθηκε πως έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της, παρά την ενοχλητική φωτογραφία που ανέβασε.

Σύμφωνα με το δικαστήριο της Βόρειας Καρολίνας, η Kirkland κατηγορείτε επίσης και για κλοπή πυροβόλου όπλου.

Έβγαλαν μια φωτογραφία πριν ξεκινήσουν το ταξίδι - Μόλις κοίταξαν στο πίσω κάθισμα...

Όταν αυτή η οικογένεια αποφάσισε να πάει σύσσωμη ένα ταξίδι θέλησαν να βγάλουν μια φωτογραφία κατά την έναρξη των διακοπών τους. Μόλις όμως κοίταξαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου έμειναν άφωνοι. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία κρύβει κάτι διαφορετικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα έστειλε μια φωτογραφία με το γιο της πλάι στο νέο τους σκύλο.

Όποιος κι αν έβλεπε ξαφνικά μέσα στη φωτογραφία που τραβούσε μια μαυροφορεμένη φιγούρα θα άρχιζε να ουρλιάζει. Αυτό ακριβώς έκανε και αυτή η οικογένεια με τη διαφορά πως ούρλιαζε από χαρά. Η μαυροφορεμένη φιγούρα ήταν ο γιος τους που υπηρετεί στους πεζοναύτες κι ενώ τους είχε πει πως δεν θα μπορούσε να πάει μαζί τους διακοπές αποφάσισε να τους κάνει μια τεράστια έκπληξη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: