«Είναι πανέμορφη»: Η 1η φώτο της Μαίρης Συνατσάκη αγκαλιά με την κόρη της και τον Ίαν Στρατή, που έστειλε στον Ουγγαρέζο

December 5, 2022

«Είναι πανέμορφη»: Η 1η φώτο της Μαίρης Συνατσάκη αγκαλιά με την κόρη της και τον Ίαν Στρατή, που έστειλε στον Ουγγαρέζο


Διαφ.

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής τη Δευτέρα 5/12. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 07.25 με καισαρική.Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει στενή φιλία με τη Μαίρη Συνατσάκη, αποκάλυψε στην εκπομπή «Ελένη» ότι σε επικοινωνία με την αδελφή της Μαίρης έλαβε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

«Είναι στο πλευρό της η αδελφή της η Αλίκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί που θα είναι η νονά του μωρού και μου έστειλε και φωτογραφία, προφανώς και δεν μπορώ να σας τη δείξω, αυτό συμφωνήσαμε όμως και με την Αλίκη είναι ότι είναι η πιο όμορφη Μαίρη που έχουμε δει. Είναι πανέμορφη στη φωτογραφία που μας έστειλε, αγκαλιά με το μωρό και οι τρεις και είναι συνέχεια αγκαλιά από το πρωί και ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη με την κορούλα τους», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και συμπλήρωσε: «Το χαίρεται απίστευτα, η Μαίρη πάντα πηγαίνει όπως την πάει η ζωή. Δεν είχε ποτέ το άγχος, αλλά από τη στιγμή που της ήρθε όλο αυτό με τον Ίαν είναι τρομερά ήρεμη και ευτυχισμένη», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Να τους ζήσει να είναι ευτυχισμένοι, υγιέστατοι και ευτυχισμένοι και οι τρεις τους», ήταν οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: