Δε μπαίνει με το δεξί η νέα χρονιά: Τα 5 ζώδια που θα τα βρουν "σκούρα" τον Ιανουάριο & τι να προσέξετε

January 1, 2023

Δε μπαίνει με το δεξί η νέα χρονιά: Τα 5 ζώδια που θα τα βρουν “σκούρα” τον Ιανουάριο & τι να προσέξετε


Διαφ.

Δύσκολος ο Ιανουάριος για αυτά τα πέντε ζώδια καθώς φαίνεται αρκετά ταραχώδης η πρώτη τους επαφή με τη νέα χρονιά.Οπως διαβάζουμε στις αστρολογικές προβλέψεις του knowinsiders.com η πρώτη Πανσέληνος του 2023 και ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει αναστάτωση σε Ταύρους, Δίδυμους, Καρκίνους, Παρθένους και Τοξότες.

Τα ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τον Ιανουάριο:

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου φέρνει πολλά βάρη στους Ταύρους. Είστε αρκετά ευαίσθητοι και ευάλωτοι στις σχέσεις σας. Θα γίνετε, επίσης, περισσότερο κυκλοθυμικοί και λιγότερο συναισθηματικοί. Αυτό που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι θα πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε έναν χώρο χαλάρωσης για να ανακτήσετε το πνεύμα σας.

Δίδυμος

Αν και η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου προσθέτει καλά πράγματα στους Διδύμους, μπορεί ταυτόχρονα να προκαλέσει άγχος και ανησυχία.

Η ζωή σας είναι γεμάτη ενθουσιασμό και πάθος και το μυαλό σας αναζητά πάντα νέους τομείς, νέες εμπειρίες και νέες πηγές εισοδήματος. Ωστόσο, αν δεν βάλετε μυαλό στις τρέχουσες δαπάνες, θα κάνετε λάθη προκαλώντας ζημιά στα οικονομικά σας. Και δυστυχώς η διαφορετική αντίληψη για τα έξοδα προκαλεί συγκρούσεις με την οικογένειά σας.

Καρκίνος

Το πιο ιδιαίτερο αστρολογικό πέρασμα του Ιανουαρίου 2023 είναι η πρώτη Πανσέληνος του έτους που θα γίνει στο ζώδιο σας. Αυτό θα σας κάνει πραγματικά ευάλωτους. Παρά το γεγονός ότι είστε ενθουσιώδεις και συναισθηματικοί, είστε επίσης κλειστοί και περιμένετε οι άλλοι να πάρουν πρωτοβουλίες.

22 κιλά, με υπέρλαμπρη τουαλέτα: Η Γωγώ Τσαμπά έκανε το κοινό να παραμιλά Πρωτοχρονιάτικα με τη μεταμόρφωσή της

Και αυτό είναι που σας αποξενώνει ακόμη περισσότερο από τον κόσμο. Έχετε υψηλό αίσθημα αυτοπροστασίας, γι’ αυτό και χτίζετε πάντα έναν πολύ ψηλό τοίχο στην εξωτερική εισβολή. Γι’ αυτό και τον Ιανουάριο θα δυσκολευτείτε με τις κοινωνικές σχέσεις.

Παρθένος

Ο συνδυασμός της Πανσελήνου στον Καρκίνο και στην Παρθένο θα δημιουργήσει ένα κλίμα ιδιαίτερα εύθραυστο.

Δείχνει ότι επηρεάζεστε πολύ εύκολα από εξωτερικές επιρροές ή από τους ανθρώπους που συναντάτε. Αν και είστε πρακτικοί εσωτερικά, μπορεί να φαίνεστε ασταθείς εξωτερικά. Και επειδή η Παρθένος βρίσκεται πάντα σε ένα βρόγχο σκέψης και κίνησης, θα νιώθετε κουρασμένοι και εξαντλημένοι αυτό το μήνα.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το πιο ευάλωτο ζώδιο του μήνα. Συχνά εξιδανικεύετε τα πράγματα με αποτέλεσμα να παρασύρεστε και να πέφτετε σε τοξικές σχέσεις.

Αυτό το μήνα η φλογερή φύση σας θα έρθει σε αντίθεση με τη στοχαστική φύση του Καρκίνου και έτσι θα είστε επιρρεπής σε αρνητικά συναισθήματα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: