Πήρε την ομορφιά της μαμάς & τη γοητεία του μπαμπά: Ο κούκλος γιος των Κοκκινοπούλου – Καφετζόπουλου έγινε 23 ετών

January 18, 2023

Πήρε την ομορφιά της μαμάς & τη γοητεία του μπαμπά: Ο κούκλος γιος των Κοκκινοπούλου – Καφετζόπουλου έγινε 23 ετών


Διαφ.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Φαίη Κοκκινοπούλου υπήρξαν για παραπάνω από 25 χρόνια παντρεμένοι και μαζί απέκτησαν έναν γιο, ο οποίος σήμερα είναι 23 ετών.Ο λόγος για τον Σπύρο Καφετζόπουλο, τον μικρότερο γιο του αγαπημένου ηθοποιού ο οποίος έχει πάρει τη γοητεία του πατέρα του και την ομορφιά της μητέρας του.

Ο ηθοποιός έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει άλλον έναν γιο, τον Γιώργο, ο οποίος σήμερα είναι 37 ετών και επίσης ασχολείται με την υποκριτική.

Ο 23χρονος Σπύρος δεν έχει ακολουθήσει τον δρόμο των γονιών του στον χώρο της υποκριτικής.

Πριν από δυο μήνες πήρε το πτυχίο του και μάλιστα είχε κοντά του όλα τα μέλη της οικογένειάς του. Μάλιστα, ο ευτυχής μπαμπάς, Αντώνης Καφετζόπουλος είχε ανεβάσει από τη συγκεκριμένη σημαντική στιγμή του γιου του φωτογραφίες και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον μικρότερο γιο του. Σ’ αυτό έγραφε χαρακτηριστικά:

Δεν κρύβεται πλέον: Η 1η αντίδραση του νέου συντρόφου της Βαλαβάνη μετά την υποψηφιότητά της για αποχώρηση

«Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι!Κανονικά ειναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία.Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς οτι όταν «ορκίζεσαι», το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον οτι τις γνώσεις που κέρδισες – το πτυχίο ειναι η απόδειξη – ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!».

Ο Σπύρος Καφετζόπουλος έχει λατρεία για τον μεγαλύτερο αδελφό του Γιώργο ο οποίος αυτόν τον καιρό παίζει στην ίδια παράσταση με τον πατέρα του. Έχει ήδη δείξει σπουδαία δείγματα υποκριτικής και έχει και εκείνος μεγάλη αγάπη για τον μικρότερο αδελφό του με τον οποίο είναι πολύ δεμένοι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: