Πάει για ανατροπή η αποβολή της Ασημίνας και της Δαλάκα στο Survivor: Στον Αγ. Δομίνικο ο Ατζούν (vid)

February 3, 2023
Άγνωστο παραμένει το μέλλον της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor All Star με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Survivor All Star, καθώς το μέλλον της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηνδρέου στο ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη ότι χρησιμοποιούσαν κινητό στο δάσος.


Διαφ.

Ενώ ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού που πραγματοποιήθηκε μετά τις αποκαλύψεις, ανακοίνωσε ότι οι δύο παίκτριες των Διάσημων τίθενται αυτόματα εκτός Survivor, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον τους.

Μετά τις αποκαλύψεις για το κινητό δεν έχουν εμφανιστεί σε κανένα πλάνο, αλλά ούτε έχει γίνει κάποια αναφορά ότι επιστρέφουν στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες που διαρρέουν καθημερινά θέλουν τόσο την Κατερίνα όσο και την Ασημίνα να παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δύο παίκτριες είναι απομονωμένες και δεν έχουν καμία επικοινωνία με τους συμπαίκτες τους αλλά ούτε και με τον έξω κόσμο. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, την Κυριακή (5/2) ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα πάει εσπευσμένα στον Άγιο Δομίνικο για να μιλήσει με τις δύο κοπέλες.

Όπως είχε γίνει γνωστό άλλωστε, ο Τούρκος παραγωγός είχε συναντηθεί με όλους τους παίκτες πριν ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο και τους είχε τονίσει ότι θα είναι ανένδοτος σε παραπτώματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνίας. Μάλιστα, οι παίκτες είχαν δεχθεί όσα τους είχε πει.

Παρόλα αυτά, το ταξίδι του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο για να πει με τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν αποκλείεται να φέρει την μεγάλη ανατροπή και να δώσει συγχωροχάρτι στις δύο παίκτριες, πιθανότατα με μια μικρότερη τιμωρία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: