«Έχουμε μείνει χώρια, δεν έχουμε χωρίσει»: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον σύζυγό της

March 15, 2023

«Έχουμε μείνει χώρια, δεν έχουμε χωρίσει»: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον σύζυγό της


Διαφ.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι από τα πιο καταξιωμένα ονόματα στον χώρο της μόδας και κατάφερε, από την πρώτη της κι όλας τηλεοπτική εμφάνιση, να την προσέξουν και να τη λατρέψουν όλοι οι τηλεθεατές. Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNΤΜ, όπου ξεχώρισε με τις ατάκες της. Την περσινή τηλεοπτική σεζόν την απολαύσαμε στο νέο παιχνίδι του Star, Asia Express



Άνθρωπος του χώρου της είναι ο σύζυγος της Ζενεβιέβ Μαζαρί, με τον οποίο μετρούν 16 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά.

Advertisement

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Φυσικά και έχουμε περάσει κρίση»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, μίλησε μπροστά στις κάμερες και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της, την σχέση τους, τα επαγγελματικά σχέδια της αλλά και για την Βίκυ Καγιά.

«Μυστικό ομορφιάς; Έχω πάρα πολύ καλό γιατρό. Η ηλικία μου είναι ένα νούμερο. Άλλες μέρες ξυπνάω και είμαι η ηλικία μου και άλλες μέρες ξυπνάω και είμαι 18. Δεν υπάρχει μυστικό επιτυχημένου γάμου, είναι να είσαι τυχερός.

Advertisement

Φυσικά και έχουμε περάσει κρίση, είμαστε 16 χρόνια μαζί και έχουμε δύο παιδιά. Ο άντρας μου δουλεύει στο εξωτερικό, οπότε έχουμε μείνει χώρια, αλλά δεν έχουμε χωρίσει. Δεν έχουμε χωρίσει, μη δω κανέναν τίτλο», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Advertisement

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε κλείνοντας: «Μετά το Πάσχα θα είναι στον αέρα. Με τα κορίτσια του My Style Rocks τσακώνομαι… από τον καναπέ μου. Μιλήσαμε με τη Βίκυ Καγιά. Έχουμε παιδιά, είμαστε γυναίκες, δεν μιλάμε μόνο για δουλειά. Γνωρίζω κόσμο που δεν με ακολουθεί στο Instagram. Δεν θα πάω να του πω… ακολούθησέ με».

Ζ. Μαζαρί: Δείτε όλα όσα είπε

Advertisement


Πηγή

Διαβάστε επίσης: