«Ό,τι πιο παλιό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή»: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «δικάζει» τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

March 21, 2023

«Ό,τι πιο παλιό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή»: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «δικάζει» τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα


Διαφ.

Πρεμιέρα είχαμε το Σαββατοκύριακο για την νέα εκπομπή του AΝΤ1 που παρουσιάζει η Ελίνα Παπίλα και ο Αντώνης Βλοντάκης, η εκπομπή  τίτλο “ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ” και θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο, και θα τους πλαισιώνουν επίσης ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg. Και όπως ήταν φυσικό η πρεμιέρα της εκπομπής σχολιάστηκε σχεδόν από όλες τις πρωινές εκπομπές ενώ ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν και ο  Ανδρέας Μικρούτσικος.



Η Ελίνα Παπίλα έκανε πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή αυτό το Σαββατοκύριακο στον ANT1. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε μέσα από τη «Super Κατερίνα» να κάνει το δικό του σχόλιο, τόσο για την εκπομπή, όσο και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, κάνοντας λόγο για «παμπάλαια τηλεόραση».

Ανδρέας Μικρούτσικος για την εκπομπή «Είμαστε Μαζί»: «Στην ουσία παίζει σε ελεύθερο έδαφος»

Η Ελίνα Παπίλα έκανε πρεμιέρα

«Τα έχω παρακολουθήσει όλα, και την εκπομπή και τον ανταγωνισμό, που είναι τα δύο ταξιδιωτικά, ο Πετρετζίκης και ταινίες. Στην ουσία παίζει σε ελεύθερο έδαφος. Εγώ είδα την εκπομπή. Είναι σε όλα τα επίπεδα ό,τι πιο παλιό λειτουργεί αυτήν τη στιγμή και υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όχι απλώς, παλιά τηλεόραση, που είναι ένα αστείο του Μουτσινά, αλλά παμπάλαια. Το τι ρουμπρίκες, δηλαδή τι στήλες υπάρχουν, κάτι παιχνιδάκια ανύποπτα. Κάποια στιγμή, κρατούσαν κάτι κάρτες και έλεγε ο ένας τη γνώμη του για τον άλλο. Κάτι που κάνουμε σε καλεσμένους, σε ζευγάρια, το έκαναν αυτοί μεταξύ τους» τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν μιλάω για τα παιδιά που συμμετέχουν, μιλάω για τις 4-5 ρουμπρίκες και την ιδέα της εκπομπής γενικά» διευκρίνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Α. Μικρούτσικος για  Ε. Παπίλα: «Είναι σε όλα τα επίπεδα ότι πιο παλιό υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: