Στάθηκε βράχος στην περιπέτεια της υγείας της: Ο κούκλος σύντροφος της Δώρας Χρυσικού που τη στηρίζει στα δύσκολα

April 1, 2023

Στάθηκε βράχος στην περιπέτεια της υγείας της: Ο κούκλος σύντροφος της Δώρας Χρυσικού που τη στηρίζει στα δύσκολα


Διαφ.

Τη Δώρα Χρυσικού την παρακολουθούμε φέτος μέσα από τη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», όπου υποδύεται την Αρετή Καπερνάρου.



Ωστόσο όταν η ίδια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο με την οικογένεια, τους φίλους και τον σύντροφό της και να κάνουν πράγματα που αγαπούν.

Δώρα Χρυσικού: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφό της

Η Δώρα Χρυσικού μετράει πολλά χρόνια κοινής πορείας με τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη.

Ο σύντροφος της είναι ένας άνθρωπος που την έχει στηρίξει σε όλες τις δυσκολίες αλλά και στη μάχη που έδωσε η ηθοποιός με τον καρκίνο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, η Δώρα Χρυσικού εξομολογήθηκε πως ο Νίκος, είναι ο σύντροφος της ζωής της.

«Είμαι σε μια σχέση πολλά χρόνια κι έχει περάσει από πολλά μετερίζια. Το θέμα με την ασθένειά μου είναι κάτι που με έχει πείσει πια ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο δικός μου άνθρωπος, είναι ο σύντροφος της ζωής μου. Έχω έρθει σε επαφή με πολλές γυναίκες κι είναι σοκαριστικό ότι μου είπαν “ήμουν παντρεμένη, είχα παιδιά και μόλις ο άνδρας μου έμαθε ότι αρρώστησα, έφυγε, με παράτησε”. Οπότε εγώ, το λέω κι είναι συγκινητικό, είχα έναν άνθρωπο που με έκανε μπάνιο, ήμουν φαλακρή, με την τομή, χωρίς μαλλιά και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναικα του κόσμου”.

Δεν με έκανε ποτέ να αισθανθώ ότι δεν είμαι ποθητή, ότι έχω τελειώσει σαν γυναίκα. Αυτό ήταν κάτι που το κάναμε μαζί. Ό,τι κι αν ένιωθα εγώ, ό,τι κι αν έλεγα στον εαυτό μου, αν είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο που ήταν αδιάφορος… Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι του είπαν “και τώρα θα μείνεις με τη Δώρα που αρρώστησε; Και τι θα κάνεις;”. Και τους είπε “τι εννοείς; Η Δώρα είναι ο άνθρωπός μου. Ήταν, είναι και μακάρι να είναι”», είπε χαρακτηριστικά η Δώρα Χρυσικού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Chrysikou (@dorachrysikou)


Πηγή