Φρενίτιδα στα κομμωτήρια: Όλες ζητούν το κούρεμα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, η Νο1 τάση για 50άρες το Πάσχα

April 6, 2023

Φρενίτιδα στα κομμωτήρια: Όλες ζητούν το κούρεμα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, η Νο1 τάση για 50άρες το Πάσχα


Διαφ.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκανε μία απρόσμενη αλλαγή στην εμφάνισή της και μας ταξίδεψε πίσω στα θρυλικά 90s.



Οι «Δύο Ξένοι» ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του MEGA και μία σειρά που άφησε ιστορία το 1997. Ο γεμάτος κόντρες έρωτας του Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκου Σεργιανόπουλου) και της Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνας Παπούλια) μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του κοινού, με τους υπόλοιπους ήρωες που συμμετείχαν να «δένουν» με τον πιο ευφυή τρόπο το σενάριο.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν μία από αυτές. Η ηθοποιός υποδυόταν τη σύντροφο του Κωνσταντίνου Μαρκορά, τη Μίνα Αγγελοπούλου, η οποία ήταν δικηγόρος και είχε μια πολύ comme il faut εμφάνιση. Ειδικότερα, η τηλεοπτική Μίνα φορούσε διαρκώς ταγέρ – λόγω δουλειάς- ενώ είχε τα μαλλιά της σε μελί καρέ, κούρεμα το οποίο έχει και σήμερα, 26 χρόνια μετά, αλλά στην πιο ξανθιά εκδοχή του.

Το νέο look της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, η ομοιότητα με τους «Δύο Ξένους», ο Χρίστος Αντωνιάδης και οι δηλώσεις για Μικρούτσικο και Λιάνη

Η Αλεξάνδρα έκοψε τα μαλλιά της καρέ, όπως την εποχή που πρωταγωνιστούσε στους «Δύο Ξένους», αλλά στην πιο μοντέρνα εκδοχή του. Δηλαδή, με λιγότερο όγκο, πιο edgy και ξανά με curtain bangs. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, η ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά της πιο ξανθά και συγκεκριμένα σε ένα caramel blonde, που τονίζει μοναδικά τα πράσινα μάτια της.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Ως δικηγόρος Μίνα στους «Δύο Ξένους», η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε ένα συντηρητικό καρέ κούρεμα, το οποίο έφτανε λίγο κάτω από το πηγούνι και συμπληρωνόταν με curtain bangs. Για ένα διάστημα, μάλιστα, η ηθοποιός υποδυόταν το τηλεοπτικό ζευγάρι με τον τραγουδιστή Χρίστο Αντωνιάδη (σ.σ. είχε χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Μαρκορά), με τον ίδιο να δηλώνει χθες σε συνέντευξή του ότι… εξαιτίας του ρόλου του χώρισε.


«Στην αρχή ένιωθα πολύ αμήχανα με τα φιλιά με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ήταν μια σκηνή που έχει έρθει στο καμαρίνι μου και εγώ έπεφτα πάνω της με πολλή προσοχή. Τη γυρίσαμε πολλές φορές και μου έλεγαν «χούφτωσ’ την». Eίχα κοπέλα στα γυρίσματα των ”Δύο ξένων”. Τσαντίστηκε και χωρίσαμε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η γνωστή ηθοποιός απασχόλησε ξανά το φως της δημοσιότητας στα τέλη Μαρτίου όταν έκανε ένα «αιχμηρό» post στο Facebook για όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη, και ο Γιώργος Λιάνης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δες τι έγραψε παρακάτω.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Οι αλλαγές που έχει κάνει κατά καιρούς στα μαλλιά της

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αλλάζει τα μαλλιά της. Η ηθοποιός λατρεύει τις αλλαγές και την έχουμε δει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να πειραματίζεται. Το καρέ, βέβαια, δείχνει να είναι το αγαπημένο της κούρεμα και για αυτό, άλλωστε, το έχει δοκιμάσει σε πολλές παραλλαγές.

Όσο για το χρώμα μαλλιών; Συχνά «παίζει» με διάφορα καστανά- από τα πιο σκούρα μέχρι τα πιο ανοιχτά-, με καστανόξανθα, ενώ έχει δοκιμάσει να βάψει τα μαλλιά της και κόκκινα. Δες μερικά looks της στην παρακάτω gallery.

Αλεξάνδρα ΠαλαιολόγουΑλεξάνδρα ΠαλαιολόγουΑλεξάνδρα ΠαλαιολόγουΑλεξάνδρα ΠαλαιολόγουΑλεξάνδρα Παλαιολόγου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: