Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βίντεο από το τροχαίο που είχε στην Ιερά Οδό – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

April 25, 2023
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Είναι διαθέσιμο ένα βίντεο από το ατύχημα που είχε στην Ιερά Οδό – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της;

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βίντεο από το τροχαίο που είχε στην Ιερά Οδό – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της


Διαφ.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού χτυπήθηκε από άλλο όχημα επί της Ιερά Οδού.



Όπως ανέφεραν αρχικά οι πληροφορίες, το μοντέλο δεν έφταιγε! Βρισκόταν σταματημένη σε κόκκινο φανάρι στο ύψος του Μεταξουργείου, όταν “έσκασε” πίσω της άλλο αυτοκίνητο.

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με την υγεία της, καθώς υπήρξε μεγάλη αναστάτωση. Όπως δήλωσε, είναι πολύ καλά και δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αφού ένιωθε απλά λίγο ζαλισμένη.

Στη συνέχεια, έκανε ακόμη μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας βίντεο με τα δύο χτυπημένα αυτοκίνητα, ενημερώνοντας για το τι συμβαίνει.

Το βίντεο που ανέβασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το τροχαίο της

Ήμουν σταματημένη σε κόκκινο σηματοδότη και με άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου! (Δεν φρέναρα απότομα, δεν ήμουν εν κινήσει). Ξαφνικά ένα μεγάλο μπαμ, με κράτησε η ζώνη να μην φύγω μπροστά, ασυναίσθητα το δεξί πόδι στο φρένο το τέντωσα να μην χτυπήσω και τον μπροστά μου, απλά ο αυχένας και το κεφάλι μου τραντάχτηκαν αρκετά γιατί έπεσε χωρίς φρένα όπως βλέπετε στο βίντεο!

Είμαστε όλοι καλά, 1-2 μέρες κεφάλι/αυχένας θα έρθουν στη θέση τους! Αυτό έχει σημασία! Τα υπόλοιπα λαμαρίνες είναι! Φτιάχνονται, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Τρακάρισμα από πίσω – Ποιος φταίει σύμφωνα με τον ΚΟΚ

Τα τρακαρίσματα από πίσω είναι από τους πιο συνηθισμένους τύπους τροχαίων ατυχημάτων και συμβαίνουν καθημερινώς, ειδικά μέσα στις πόλεις.

Σχεδόν το 45% των ατυχημάτων αφορούν τρακάρισμα από πίσω ενώ η πιο σημαντική αιτία είναι η αμέλεια ή η μη δέουσα προσοχή στο δρόμο του οδηγού που βρίσκεται στο πίσω όχημα.

Στα περισσότερα τρακαρίσματα από πίσω, την ευθύνη κατά πλειοψηφία την έχουν οι οδηγοί που βρίσκονται από πίσω. Αυτό συμβαίνει καθώς όλοι οι χρήστες της οδού είναι υπεύθυνοι για να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να μπορούν να ακινητοποιηθούν, ακόμα και σε ένα ξαφνικό συμβάν ή φρενάρισμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: