«”Έφυγε” σε τρεις ημέρες»: Ο σπαραγμός του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για την πρόωρη απώλεια της συζύγου του

April 27, 2023

«”Έφυγε” σε τρεις ημέρες»: Ο σπαραγμός του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για την πρόωρη απώλεια της συζύγου του


Διαφ.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4, όπου μίλησε για την ζωή, την οικογένεια και την καριέρα του στην αθλητικογραφία.Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μιλάει για την οικογένεια και τα παιδιά του

Ο δημοσιογράφος, κουβαλά στην πλάτη του μια μεγάλη πορεία στα στούντιο, τα γήπεδα κι όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είναι ένα μεγάλο όνομα στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και από πολλούς θεωρείται ο άνθρωπος με τις περισσότερες γνώσεις στα αθλητικά χρονικά. Κατάφερε παράλληλα με την καριέρα του, να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Με την σύζυγό του, Άντζελα, απέκτησαν έναν γιο και μια κόρη. Στα παιδικά τους χρόνια, ο δημοσιογράφος είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως έχασε αρκετές στιγμές τους, απουσιάζοντας λόγο της δουλειά του.

Αυτό όμως φρόντιζε να το αναπληρώνει σε δεύτερο χρόνο. Τώρα καμαρώνει για τα παιδιά του. Μάλιστα πρόσφατα παντρεύτηκε ο γιος του: «Ο γιος μου παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό. Νιώθω έτοιμος να αποκτήσω και εγγόνι, να έχω έναν μικρούλη και να τον πηγαίνω βόλτα. Το θέλω πάρα πολύ. Όχι ως ανάγκη, ανάγκη δεν ένιωσα ποτέ για τίποτα στη ζωή μου, περίμενα απλώς να μου έρθουν. Δόξα τω Θεώ μού ήρθαν όλα σχεδόν αβίαστα», είπε χαρακτηριστικά.

Το σχετικό απόσπασμα:

Η απώλεια της γυναίκας του

Μια πολύ δύσκολη στιγμή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου ήταν η απώλεια της συζύγου του το 2019:«Είχαμε ένα στραπάτσο πριν από μερικά χρόνια που «έφυγε» η γυναίκα μου και αυτό με στεναχωρεί όσον αφορά το να βλέπει αυτά που πετυχαίνουν τα παιδιά μας. Ειδικά την κόρη μας την ψιλοφοβόταν στο τι θα κάνει επαγγελματικά. Της έλεγα: μην την φοβάσαι, έχει τσαγανό», συμπλήρωσε.

Ενώ η κόρη του σπούδαζε στην Αγγλία όταν η γυναίκα του εισήχθη στο νοσοκομείο για την επέμβαση στο ισχίο μετά από την οποία κόλλησε ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και κατέληξε. Ευτυχώς όπως ανέφερε πρόλαβε να επιστρέψει και να δει τη μητέρα της πριν «φύγει».

«Σε μια άλλη εκπομπή με ρώτησαν αν πρόλαβα να της πω όλα όσα ήθελα… πάντα το λέω σε όλο τον κόσμο, επειδή δεν ξέρεις αν θα προλάβεις, καλό θα είναι να τα λέτε. Ούτε κι εγώ πρόλαβα, μόνο τα βασικά. Πιστεύεις πάντα ότι μπροστά σου έχεις χρόνο, πολύς καιρός να κάνεις αυτό κι εκείνο. Αποδεικνύεται ότι, επειδή τη ζωή τη ζούμε στο τώρα και δεν υπάρχει καιρός για πρόβες. Πρέπει ό,τι είναι να κάνεις να το κάνεις», ομολόγησε στην εκπομπή. «Η γυναίκα μου έφυγε σε 3 μέρες στην εντατική, ήθελε να αποτεφρωθεί και πήγαμε στη Βουλγαρία», δηλώνοντας πως τότε αυτή η συνθήκη δεν ήταν ακόμη δυνατή στην Ελλάδα. Σε αυτές τις ώρες τα θαύμασε τα παιδιά του και τον τρόπο που είχαν ανατραφεί από τη μητέρα τους.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή