Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Βασιλάκος: Πως είναι σήμερα η νικήτρια του «Bachelor», Νικολέτα, 3 χρόνια μετά

May 19, 2023

Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Βασιλάκος: Πως είναι σήμερα η νικήτρια του «Bachelor», Νικολέτα, 3 χρόνια μετά


Διαφ.

Νικολέττα Τσομπανίδου: 3 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από όταν η πολύ όμορφη κοκκινομάλλα τσιρλίντερ κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο «The Bachelor», ανάμεσα σε 20 διαγωνιζόμενες.



Η πανέμορφη κοκκινομάλλα τσιρλίντερ, έζησε μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια του «The Bachelor», πάλεψε μαζί τους, με όπλο την εμφάνιση αλλά και τον χαρακτήρα της, και τελικά ήταν αυτή που έκλεψε την καρδιά του πρώην ποδοσφαιριστή και μοντέλου Παναγιώτη Βασιλάκου. Μπορεί η δυο τους να μην άντεξαν πολύ ως ζευγάρι, ωστόσο η ίδια έγινε αρκετά γνωστή πανελλαδικά και αύξησε τους ακόλουθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoleta Tsompanidou ????????????‍???? (@nikoleta_tsompanidou)

Νικολέττα Τσομπανίδου: 3 χρόνια μετά το «The Bachelor»

Σήμερα, τρία χρόνια μετά, η Νικολέττα μπορεί να διατηρεί το κόκκινο μαλλί της, όμως είναι πια  ολόισιο έχοντας αφήσει στο παρελθόν τις χαρακτηριστικές της  μπούκλες με τις οποίες την γνωρίσαμε. Ακόμα είναι εμφανές πως το μακιγιάζ της πλέον, δεν είναι τόσο έντονο.

Γενικά η εικόνα της είναι αρκετά αλλαγμένη , έτσι πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως έχει μάλλον έχει προβεί σε αισθητικές επεμβάσεις .


Πηγή

Διαβάστε επίσης: