Ποια χυλόπιτα; Η Γιώτα επέστρεψε στο First Dates και η νέα της εικόνα θα ρίξει και τον πιο δύσκολο

June 7, 2023

Ποια χυλόπιτα; Η Γιώτα επέστρεψε στο First Dates και η νέα της εικόνα θα ρίξει και τον πιο δύσκολο


Διαφ.

Δεν το βάζει κάτω η Γιώτα και επιστρέφει για ένα ακόμη ραντεβού στο First Dates μετά την αποτυχημένη πρώτη απόπειρα.Μπορεί η εκπομπή να λέγεται First Dates, όπως αποδεικνύεται όμως στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου, δεν είναι First and only date, καθώς υπάρχουν παίκτες που μπορούν να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν την καρδιά ενός νέου ανθρώπου όταν το πρώτο τους ραντεβού δεν πήγε και τόσο καλά. Και το ραντεβού της Γιώτας ήταν… καταστροφικό.

Η 25χρονη Γιώτα και ο 26χρονος Γιώργος από την Χαλκίδα είχαν βρεθεί στην πρεμιέρα του First Dates, με ένα ραντεβού που δεν πήγε όπως το περίμεναν. Ο Γιώργος όχι απλά έριξε επική χυλόπιτα στη Γιώτα αλλά δεν την άφησε καν να του δώσει μία αποχαιρετιστήρια αγκαλιά στο τέλος του αποτυχημένου τους ραντεβού, τονίζοντας μπροστά στην κάμερα «Δε θέλω! Συγγνώμη! Πάμε; Τέλεια».

Η Γιώτα όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν το έβαλε κάτω και θα επιχειρήσει να πάρει πίσω το αίμα της με ένα νέο ραντεβού. Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου τη βλέπουμε ανανεωμένη να περιμένει έναν διαφορετικό άντρα, δηλώνοντας «Οπότε είμαι εδώ ξανά, μήπως υπάρχει μία καλύτερη τύχη», δείχνοντας ότι τελικά δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη στάση του Γιώργου.

Θα καταφέρει τελικά να είναι πιο τυχερή τη δεύτερη φορά; Στο επεισόδιο της Κυριακής θα έχουμε όλες τις απαντήσεις.


Πηγή