“Σαν μάνα της είναι”: Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη, δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την καλοκαιρινή φωτο της

August 16, 2023

“Σαν μάνα της είναι”: Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη, δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την καλοκαιρινή φωτο της


Διαφ.

H Ελένη Μενεγάκη το φετινό καλοκαίρι επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από το instagram και ν’ απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με την οικογένειά της.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια, αμέσως μετά το φινάλε της εκπομπής της, έφυγε κατευθείαν για τα Άχλα της Άνδρου κι έκτοτε δεν έχει δημοσιεύσει καμία καλοκαιρινή φωτογραφία στο Instagram, όπως είχε συνηθίσει να κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

Ωστόσο, έκανε μια εμφάνιση στο Instagram της πεθεράς της, Λιλίκας Μαντζίκα, με την οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, σχολιάζοντας πως την αγαπά πολύ.

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο instagram της πεθεράς της

Ελένη Μενεγάκη instagram

To post της Δανάης Παππά με την Ελένη Μενεγάκη

Ωστόσο, προχθές, Κυριακή, η Δανάη Παππά πόζαρε μαζί με την Ελένη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και δημοσίευσε την φωτογραφία αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Eκεί πολλοί από τους ακολούθους της ηθοποιού έγραψαν στα σχόλια πως η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να είναι η μαμά της Δανάης Παππά, ενώ άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να αρχίσουν τα – χωρίς λόγο – πικρόχολα σχόλια για την ηλικία της παρουσιάστριας, αλλά και την λίγο πιο φουσκωμένη κοιλιά της, μιλώντας για «εμμηνόπαυση» ή ακόμα και για «εγκυμοσύνη».

Ελένη Μνενεγάκη instagram

Ελένη Μενεγάκη instagram

Ελένη Μενεγάκη indstagram

Ελένη Μενεγάκη instagram


Πηγή

Διαβάστε επίσης: