“Ένας Αύγουστος αλλιώτικος”: Στο νοσοκομείο η Αντιγόνη Κουλουκάκου, δύσκολες ώρες για την Ιουλία της “Γης της Ελιάς”

August 16, 2023

“Ένας Αύγουστος αλλιώτικος”: Στο νοσοκομείο η Αντιγόνη Κουλουκάκου, δύσκολες ώρες για την Ιουλία της “Γης της Ελιάς”


Διαφ.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου περνάει δύσκολες ώρες, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, τις τελευταίες μέρες, όπως η ίδια έκανε γνωστό.

Ειδικότερα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσα από το νοσοκομείο και τη συνόδευσε μ’ ένα μακροσκελές κείμενο.

Το κείμενο που έγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου

«Ένας Αύγουστος αλλιώτικος, διαφορετικός αλλά παντα ευλογημένος.

Το ξέρω ότι δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοια post.. η ζωη στο ινσταγκραμ είναι παντα με περιτύλιγμα αστερόσκονης και χρυσόσκονης. Σας παρουσιάζω την όμορφη και θετική πλευρά αυτών που κάνω και είμαι. Απ΄τή μια γιατί θεωρώ ότι όλοι έχουμε προβλήματα και κουβαλούμε τους σταυρούς μας και δεν πρέπει να επιβαρύνουμε τον κόσμο με επιπλέον πόνο κ στεναχώρια. Απ΄την άλλη γιατί ποτέ δεν μου άρεσε η κακή είδηση, η αρνητική, η στενάχωρη και η αναπαραγωγή της. Θεωρώ πως είναι κακή διαπαιδαγώγηση σε οποιαδήποτε ηλικία. Επίσης έχω μεγαλώσει κ με τα εν οίκω μη εν δήμω.

Το τελευταίο χρόνο όμως παρακολουθώ ότι το ινσταγκραμ όπως όλες οι πλατφόρμες έχει κ αυτό μια ανθρώπινη πλευρά. Κινητοποιεί κόσμο που τρέχει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του στην άλλη άκρη της Ελλάδος. Έχει μια άμεση ωμή κ σκληρή πραγματικότητα καμιά φορά που όμως δημοσιογραφικά είναι σωστή γιατί τα γεγονότα δεν χρωματίζονται κ ο τόνος της φωνής δεν επηρεάζεται αποκτώντας γραμμές και τάσεις πολιτικές. Τα ελληνικά είναι ανθρώπινα κ καθόλου ξύλινα, εμπεριέχουν συναίσθημα κ αλήθεια όπως οι ιστορίες που μας έλεγαν οι γιαγιάδες κ παππούδες. Οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας επικοινωνούν, κανένα χάσμα γενεών μόνο ανταλλαγή νιότης κ γνώσης. Γίνονται όμορφα πράγματα σε αυτό το μαραφέτι όπως θα έλεγε κ ο παππούς μου κ ας του φαινόταν εξωγήινο.

Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη φωτό μου απ΄το νοσοκομείο κ όχι από κάποια παραλία.. χάθηκε ο κόσμος να βάλεις μια με μαγιό και ας είναι κ περσινή κάποιοι θα σκεφτείτε. Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ακόμα και αν δεν θεωρούμε κάτι σπουδαίο τον εαυτό μας η αυτό που κάνουμε, όλοι έχουμε μια υποχρέωση προς τις νεότερες γενιές. Να τους μάθουμε να μην φοβούνται κ να λένε πάντα την αλήθεια τους. Να τους μαθαίνουμε ότι θα πέφτουν κ ότι θα ξανα σηκωθούν πολλές φορές στη ζωή τους. Ότι ο πόνος και η στεναχώρια είναι μέσα στη ζωή όπως είναι η χαρά κ το γέλιο κ πως να τα διαχειρίζονται, εκείνοι μόνοι τους . Μην παρεξηγηθώ, πιστεύω και στο Θεό και στην οικογένεια και στους φίλους αλλά ξέρω πως όταν πέφτεις δεν έχεις πάντα παρέα.. όταν σηκώνεσαι δε μπορεί να μην είναι κ κανένας δίπλα σου.

Η πίστη σου είναι στην αγάπη στο καλό και στο φως. Continue in msg».

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Αντιγόνη Κουλουκάκου νοσοκομείο


Πηγή