Με μαύρα μαλλιά μαζί με τον σύντροφό της: Σούσουρο με τη Μαρία Αναστασοπούλου, αγνώριστη σε φώτο που κυκλοφορεί

August 27, 2023

Με μαύρα μαλλιά μαζί με τον σύντροφό της: Σούσουρο με τη Μαρία Αναστασοπούλου, αγνώριστη σε φώτο που κυκλοφορεί


Διαφ.

Μαρία Αναστασοπούλου: Λίγες ημέρες μετά τη λήξη του «Καλημέρα Ελλάδα» και της δικής της εκπομπής «Αρένα», η γνωστή δημοσιογράφος ξεκίνησε τις διακοπές της στις Κυκλάδες με τον σύντροφό της, επίσης δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό, Γιάννη Κολοκυθά.

Λίγες μόνο ώρες πριν επιστρέψει στην Αθήνα, η δημοσιογράφος μας έδειξε μία φωτογραφία από το παρελθόν της. Σε αυτή τη throwback στιγμή της παρατηρήσαμε μία μεγάλη αλλαγή.

Μαρία Αναστασοπούλου: Η φωτογραφία από το παρελθόν της δημοσιογράφου

Η Μαρία Αναστασοπούλου γύρισε τον χρόνο πίσω 9 χρόνια. Λίγο πριν επιστρέψει στο «Καλημέρα Ελλάδα», η δημοσιογράφος μας έδειξε την πιο ιδιαίτερη προσωπικά και ταυτόχρονα επαγγελματικά στιγμή της.

Μαρία Αναστασοπούλου: Οι νέες αλλαγές στη ζωή της

Στην περίπτωση της Μαρίας Αναστασοπούλου, η επαγγελματική ζωή είχε μία ταύτιση με την προσωπική της ζωή. Αυτό διότι το διάστημα που έκανε το μεγάλο της ξεκίνημα στο ραδιόφωνο προέκυψε και ο έρωτας.

Η συνάντηση της με τον σύντροφό της και δημοσιογράφο, Γιάννη Κολοκυθά έμοιαζε καρμική. Αν και όπως συμβαίνει συχνά, προηγήθηκε η αντιπάθεια του έρωτα: «Δε συμπαθιόμασταν στην αρχή καθόλου. Αντιπαθούσαμε σφόδρα ο ένας τον άλλον. Δέσαμε στην πορεία πάρα πολύ στη δουλειά, ήταν σαν να συνεργαζόμασταν χρόνια. Είχε πάει πάρα πολύ καλά αυτό το εγχείρημα και μετά δέσαμε και αλλιώς».

Πώς ήταν λοιπόν αυτή η συνύπαρξη; Η Μαρία Αναστασοπούλου από το μέρος των διακοπών της, ανέσυρε από το φωτογραφικό της αρχείο ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.

9 χρόνια πριν από τις πρώτες συναντήσεις τους στο ραδιόφωνο και στα παιδιά της αλλαγής. Και όπως φυσικά θα παρατήρησες από τη φωτογραφία η Μαρία Αναστασοπούλου είχε πολύ πιο σκούρα μαλλιά! Αν και χιουμοριστικά έγραψε το «Σχολιάστε ελεύθερα», η φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι σε μία πολύ ωραία στιγμή του.

Μαρία Αναστασοπούλου

Σταδιακά και όταν ξεκίνησε στη τηλεόραση τηλεοπτικά στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΙ, άρχιζε να αλλάζει την απόχρωση στα μαλλιά της μέχρι να γίνει η ξανθιά που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Η ανάρτηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας με τον σύντροφό της μόνο τυχαία δεν ήταν. Τα ραδιοφωνικά «Παιδιά της αλλαγής» επιστρέφουν στα ερτζιανά από τον Real FM και η Μαρία είναι αρκετά χαρούμενη. Ο επόμενος χειμώνας προβλέπεται όπως πάντα με αρκετή δουλειά. Στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη το πρωί, μετά στο ραδιόφωνο και κάθε Πέμπτη βράδυ στην δική της εκπομπή «Αρένα».


Πηγή