«Μου έφαγε τη δουλειά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου»: Ο Γιώργος Πορφύρης μιλά 1η φορά για το δοκιμαστικό στη Μενεγάκη %

August 27, 2023

«Μου έφαγε τη δουλειά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου»: Ο Γιώργος Πορφύρης μιλά 1η φορά για το δοκιμαστικό στη Μενεγάκη %


Διαφ.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Πορφύρης στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes”. Μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του MasterChef αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής, περιγράφοντας την πιο άβολη τηλεοπτική του στιγμή. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αποκάλυψε πως έκανε δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά τελικά δεν τον πήραν, καθώς προτίμησαν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ο Γιώργος Πορφύρης μιλά 1η φορά για το δοκιμαστικό στη Μενεγάκη

Αρχικά, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes”: «Στην τελευταία εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη, πήγαινα να φτιάξω μία πίτα και, όπως πήγα να την αναποδογυρίσω για να βάλω τη γέμιση, είχαν μαζευτεί πολλά ζουμιά και χύθηκαν όλα στην πίτα. Δεν το δείξαμε ποτέ».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο πρώτος που σήκωσε τη σημαία του MasterChef, μετά ακολουθήσαμε όλοι οι υπόλοιποι. Η Μαρία Μπέη ήταν από τις καλύτερες παρουσίες. Ήρθε πολύ διαβασμένη και οργανωμένη. Είχε έναν στόχο, δεν άφησε τίποτα να την επηρεάσει».

Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκάλυψε επίσης πως έκανε δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά τελικά δεν τον πήραν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

«Από τη μόνη τηλεοπτική κουζίνα που δεν έχω περάσει είναι της Φαίης Σκορδά. Είχα κάνει ένα κάστινγκ για να είμαι στην εκπομπή της Ελένης. Είχε πάει πάρα πολύ καλά, είχα γνωρίσει και τα παιδιά εκεί πέρα. Βέβαια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τα πήγε πολύ καλύτερα από μένα. Θα έχω να το λέω ότι έχασα δουλειά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου».


Πηγή