Εκατομμυριούχος ετών..4: Πώς το “σούπερ μωρό” πλούτησε μέσα σε λίγους μήνες, έχει ήδη τον δικό του μάνατζερ

October 22, 2023

Εκατομμυριούχος ετών..4: Πώς το “σούπερ μωρό” πλούτησε μέσα σε λίγους μήνες, έχει ήδη τον δικό του μάνατζερ


Διαφ.

Ο Ρόνι Φόντεν, ο γιος του Φίλιπ Φόντεν της Manchester City, έχει γίνει γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολύ μικρή ηλικία. Στα 4 του χρόνια, έχει ήδη συγκεντρώσει 4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, κάτι που τον καθιστά μικρό επιχειρηματία των social media.

Ενώ είναι ακόμη πολύ νέος για το σχολείο, ο Ρόνι έχει ήδη έναν μάνατζερ ταλέντων, τον όμιλο Propel Talent Group, ο οποίος διαχειρίζεται τις καριέρες ψηφιακών ταλέντων. Αυτή η νωπή δημοτικότητα στα social media και η υποστήριξη από τον Propel Talent Group τον καθιστούν ήδη μια ψηφιακή προσωπικότητα.

Το ενδιαφέρον για τον Ρόνι ξεκίνησε με τη συχνή φωτογράφησή του με τον διάσημο πατέρα του. Στη συνέχεια, αποφάσισε να ποζάρει μόνος του φορώντας ρούχα που υποστηρίζουν τη βιωσιμότητα και χρησιμοποιούν υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτό το ύφος του προφίλ του έχει κερδίσει την προσοχή και τον σεβασμό του κοινού.

Ρόνι Φόντεν: Ο νεαρός influencer

Ο Ρόνι Φόντεν αποτελεί έναν από τους πιο νεαρούς Instagram influencers, έχοντας συγκεντρώσει 4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram στα 4 του χρόνια. Οι γονείς του δημιούργησαν τον λογαριασμό στο όνομά του μετά το viral meme που τον αποκάλεσε “El Wey” ή “The Dude” μετά τη νίκη της Manchester City στο Champions League επί της Inter Milan τον Ιούνιο.

Οι λογαριασμοί Instagram με πάνω από ένα εκατομμύριο followers θεωρούνται “mega-influencers” και μπορούν να κερδίσουν αξιοσημείωτα ποσά ανά ανάρτηση για συνεργασίες. Οι μεγάλοι λογαριασμοί διασημοτήτων μπορούν ακόμη να κερδίσουν από πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες ανά ανάρτηση σύμφωνα με το Influencer Marketing Hub.

Ο Ρόνι Φόντεν έχει γίνει είδος ανεπίσημης μασκότ της αγγλικής ομάδας, ενισχύοντας τη δημοτικότητα της Manchester City με τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες του και τις selfie με διάσημους ποδοσφαιριστές, όπως τον Έρλινγκ Χόλαντ.

Τα όσα είπε ο πατέρας του:

«Η προσωπικότητα του τον έκανε αυτό που είναι. Νομίζω ότι έγινε viral αφού κερδίσαμε το Champions League. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν παιδί και είναι πολύ αστείος», δήλωσε πρόσφατα ο πατέρας του στο Sky Sports News.

Όπως έχουν τα πράγματα σύντομα ο Ρόνι θα έχει τους ακολούθους του πατέρα του Φίλιπ που φτάνουν τα 9.6 εκατομμύρια άτομα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: