Καμπουράκης Τέλος: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο δημοσιογράφος λίγες ώρες μετά την εκπομπή “Μάλλον ήρθε η ώρα”

October 28, 2023

Καμπουράκης Τέλος: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο δημοσιογράφος λίγες ώρες μετά την εκπομπή “Μάλλον ήρθε η ώρα”


Διαφ.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης ανακοίνωσε την παραίτησή του από την πρωινή εκπομπή του OPEN, σήμερα, Παρασκευή, το απόγευμα, την οποία επιβεβαίωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός.

Η ανακοίνωση του OPEN για τον Δημήτρη Καμπουράκη και την παραίτησή του

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του καναλιού: «Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού».

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καμπουράκης επεσήμανε «μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική, αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση.

Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής «Ώρα Ελλάδος».

Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: