“Σφάζονται” στην ποδιά της: Η πιο περιζήτητη εργένισσα στον κόσμο η εγγονή του τέως βασιλιά, Μαρία Ολυμπία

November 3, 2023

“Σφάζονται” στην ποδιά της: Η πιο περιζήτητη εργένισσα στον κόσμο η εγγονή του τέως βασιλιά, Μαρία Ολυμπία


Διαφ.

Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Tatler, η Μαρία Ολυμπία, η 27χρονη εγγονή του αείμνηστου βασιλιά Κωνσταντίνου, είναι η πιο περιζήτητη ελεύθερη γυναίκα στον κόσμο.

Η πιο περιζήτητη εργένισσα στον κόσμο η εγγονή του τέως βασιλιά, Μαρία Ολυμπία

Η Μαρία Ολυμπία, η πιο περιζήτητη ανύπαντρη γυναίκα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είναι κόρη του Παύλου και της Μαρίας Σαντάλ.

Πολλοί αναφέρουν τη νεαρή καλλονή ως το πιο ατίθασο παιδί της οικογένειας και την βλέπουν συχνά στα πιο πολυτελή πάρτι.

Έχει πάθος με τη μόδα και έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες καμπάνιες παγκοσμίως. Επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει το διάσημο brand Louis Vuitton ως το πρόσωπό του αυτό το καλοκαίρι.

Έχει πει σε συνέντευξή της στο Vanity Fair ότι θέλει απλώς μια κανονική ζωή. Παρά το γεγονός ότι είναι γαλαζοαίματη, φαίνεται να ζει μια ήσυχη ζωή.

Δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες στους 300.000 οπαδούς της στο Instagram.

Η Μαρία Ολυμπία θεωρεί τη μητέρα της Marie Chantal έμπνευση και τρέφει βαθιά αγάπη για εκείνη.

«Η μητέρα μου, για ’μένα, είναι τόσο κυρία. Πάντα μου έλεγε πώς να συμπεριφέρομαι, πώς να ενεργώ. Και τώρα γράφει ένα βιβλίο που αφορά του τρόπους (συμπεριφοράς). Ναι, γράφει ένα παιδικό βιβλίο για τους τρόπους καλής συμπεριφοράς, και πως πρέπει να συμπεριφέρονται τα παιδιά. Ειρωνικό».

Μαρία Ολυμπία: H περιζήτητή εργένισσα

Τα τελευταία χρόνια, η πρωτότοκη κόρη του Παύλου βλέπει τον Perry Pearson, έναν 29χρονο γόνο αριστοκρατικής οικογένειας. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι δεν είναι πια μαζί, δίνοντας ελπίδες στους επίδοξους μνηστήρες, παρόλο που κανένας από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια μέχρι στιγμής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: