“Λιώνει” από έρωτα η Κωνσταντοπούλου: “Βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά του, νιώθω την ανάγκη να γίνω μητέρα”

November 4, 2023

“Λιώνει” από έρωτα η Κωνσταντοπούλου: “Βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά του, νιώθω την ανάγκη να γίνω μητέρα”


Διαφ.

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενωπιος Ενωπιος” καλεσμένοι ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης. Το ζευγάρι μίλησε για την κοινή τους πορεία και τη συνεργασία τους στο πάρτι “Ελευθερία Ελευθερίας”.

“Λιώνει” από έρωτα η Κωνσταντοπούλου

Στην ερώτηση για το ποιος παίρνει πρώτος τις αποφάσεις στο σπίτι, ο Διαμαντής Καραναστάσης είπε αρχικά

«Δεν νομίζω ότι έχει πολλή σημασία να πω ότι εεε (γέλια)… Όχι μωρέ, δεν υπάρχει τέτοια ιεραρχία στο σπίτι. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Είναι κοινές οι αποφάσεις. Συμφωνεί πάντα μαζί μου (γέλια)».

Για να προσθέσει στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε: «Ο Διαμαντής έχει μία αστείρευτη πρωτοβουλία. Κι αυτό είναι πολύ ανακουφιστικό. Γιατί, πάντοτε έχει προτάσεις, πάντοτε επινοεί καταστάσεις να κάνουμε, να ζήσουμε… Είναι αεικίνητος και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο. Τροφοδοτεί τη σχέση».

«Δεν πιστεύω στον γάμο»

Αναφορικά με το πως βλέπουν τη σχέση τους και τη γνώμη τους για το γάμο ο Διαμαντής Καραναστάσης είπε αρχικά ότι «στον γάμο δεν πιστεύω, είναι αλήθεια. Και λέω χαριτολογώντας ότι έχω παντρευτεί τόσες φορές στη δουλειά μου που δεν θέλω να παντρευτώ άλλη μια φορά και στη ζωή μου. Και μια φορά που παντρεύτηκα το έκανα μόνο για να αναγνωρίσω τα παιδιά μου. Δεν θέλω να πω τίποτα για όλους εκείνους που παντρεύονται σε καμία περίπτωση, αλλά όλο αυτό το γλέντι και τα κοψίδια δεν με εκφράζουν στην έννοια του γάμου ως διαδικασία λίγο πανηγυριού. Εάν το κάνω κάποια στιγμή, θα ήθελα να είναι κάτι πολύ προσωπικό. Σε ένα εκκλησάκι κάπου, έτσι πολύ εσωτερικό και μικρό και όμορφο και τρυφερό, όχι για να το μάθει ο κόσμος».

“Είδα ότι γράφουν πολύ άσχημα πράγματα για σένα”

Όσον αφορά στη σχέση με τα παιδιά του, ο ηθοποιός απάντησε: «Νομίζω ότι έχει χτιστεί μια σχέση με την Νιόβη μου και τον Γιάννο μου που όλα έρχονται πια ως ευχάριστες περιπέτειες που προχωράμε, προχωράμε, προχωράμε και οτιδήποτε μας συμβαίνει είναι ένα κομμάτι αυτής της περιπέτειας που λέμε ζωή. Ήταν κάπως άγριο να πω είναι η αλήθεια, αλλά όχι… Απλώς κάποια στιγμή ενοχλήθηκα εγώ προσωπικά που έκανα πλάκα στην κόρη μου “γιατί κλείσαμε το Instagram, συμβαίνει κάτι;” Της έκανα έτσι λίγο πλακίτσα μεταξύ πατέρα και κόρης και μου λέει “όχι είδα ότι γράφουν πολύ άσχημα πράγματα για σένα“. Εκεί θες να βγει έξω… όλους αυτούς από τον καναπέ τους και βαράνε έναν άνθρωπο που δουλεύει από μωρό παιδί και που δεν γνωρίζουν. Στη συνέχεια, αφού ξεπεράστηκε αυτός ο σκόπελος με πάρα πολλή αγάπη νομίζω ότι το απολαμβάνουν τώρα τα παιδιά».

«Μου ξύπνησε το μητρικό ένστικτο»

Στη συνέχεια μίλησε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα μητρικά συναισθήματα καθώς και τη σχέση της με τα παιδιά του συντρόφου της, Διαμαντή : «Αυτό που πρέπει να πω είναι πως βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά του, αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά. Κάτι που δεν το είχα αλλά μου ξύπνησε, έτσι, μητρικά συναισθήματα βλέποντας έναν άνθρωπο να δίνει τόσα πολλά στα παιδιά του. Δεν έχω δει άλλο γονιό να αφιερώνει τόσο ουσιαστικό χρόνο, να μην υπάρχει ποτέ ερώτηση ενοχλητική και μονίμως να προσφέρει επίσης με ουσιαστικό τρόπο. Αυτό βέβαια έχει μεγάλο αντίκτυπο στα παιδιά, τα οποία είναι δυο που έχουν εξελιχθεί με θαυμαστό τρόπο».

«Η δική μου σχέση μαζί με τα παιδιά είναι μοναδική. Μοναδική. Είναι η σχέση της Νιόβης και του Γιάννου με την Ζωίτσα. Μια σχέση η οποία περιέχει πάρα πολλά».

«Νομίζω ότι είναι ωραίο να κάνουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν, όταν το αποφασίζουν και έτσι έχω πορευτεί στη ζωή μου. Η δική μας σχέση με τον Διαμαντή έτσι έχει πορευτεί. Δηλαδή κάναμε πάντοτε τα πράγματα όταν τα θέλαμε. Καλά, ο Διαμαντής δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να κάνει κάτι που δεν θέλει ούτε και εγώ».

«Κάναμε πάντα τα πράγματα όταν τα θέλαμε, κάποιες φορές αιφνιδιαστικά και κάποιες άλλες μετά από πολλή επεξεργασία. Έτσι είναι και ο γάμος. Δηλαδή δεν μπορώ να πω τώρα «ναι», «όχι», «αύριο», «γρήγορα» ή «σε πέντε χρόνια». Θα δείξει, μπορεί αύριο να το αποφασίσουμε ή μεθαύριο να πούμε όχι» πρόσθεσε, επίσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: