“Έφριξε” ο Μποτρίνι με το πιάτο που του σέρβιραν: “Το τρως κι ο Άγιος Πέτρος σου κάνει αναπάντητη στο κινητό”

November 4, 2023

“Έφριξε” ο Μποτρίνι με το πιάτο που του σέρβιραν: “Το τρως κι ο Άγιος Πέτρος σου κάνει αναπάντητη στο κινητό”


Διαφ.

Ο Έκτορας Μποτρίνι σίγουρα είχε λείψει από την Ελληνική τηλεόραση, τόσο για τις γνώσεις του στη γαστρονομία αλλά και για τις υπέροχες και αστείες ατάκες που μας είχε χαρίσει στο παρελθόν στις κριτικές του πάνω σε πιάτα. Φέτος τον απολαμβάνουμε στη συχνότητα του ΣΚΑΪ «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και στη σημερινή εκπομπή μας χάρισε ορισμένες επικές ατάκες.

“Έφριξε” ο Μποτρίνι με το πιάτο που του σέρβιραν

«Πολύ σημαντικό όταν φτιάχνουμε μακαρόνια, ειδικά με λουκάνικα και οι σάλτσες είναι αυτές οι κόκκινες, να ανακατεύουμε όλο μαζί στην κατσαρόλα γιατί είναι πολύ πιο εύκολο για τον άνθρωπο που τα τρώει να τα κάνει όλα όπως πρέπει. Δηλαδή να τα ομογενοποιήσει όλα πολύ ωραία».

«Εδώ βλέπουμε ότι τα έχει ρίξει πάνω σαν να περνάς συσσίτιο και να είσαι στην ουρά, σου ρίχνει ο ένας τα μακαρόνια και ο άλλος μια κουταλιά σάλτσα. Εδώ οι χυλοπίτες οι κακομοίρες είναι ήδη κολλημένες, ενώ αν τις είχε ανακατέψει δεν θα είχαν κολλήσει. Θέλεις σκαρπέλο για να ξεκολλήσουν.

Ή μάλλον η μια κολλάει πάνω στην άλλη σαν να σου λένε: Μην μας φας, σε παρακαλώ, μην κάνεις αυτό το κακό στον εαυτό σου».

«Το λουκάνικο είναι νόστιμο αλλά σε ορισμένες πλευρές είναι καμένο. Ένα πιάτο βαρύ, τα τριγλυκερίδια και η χοληστερίνη κάνουν αγώνα δρόμου μεταξύ τους για το ποιος θα κερδίσει και ποιος θα φτάσει πρώτος στο τέρμα να χτυπήσει την καρδιά!

Το τρως και ο Άγιος Πέτρος σου κάνει αναπάντητη στο κινητό και σου λέει: ετοιμάσου» πρόσθεσε ακόμα, με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο, ο Έκτορας Μποτρίνι.

Ε. Μποτρίνι: «Το τρως και ο Άγιος Πέτρος σου κάνει αναπάντητη στο κινητό»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: