Αδιανόητη επίθεση Κατερίνας Καινούργιου εναντίον Φαίης Σκορδά – Βαριές κουβέντες που προκαλουν αντιδράσεις

November 8, 2023

Αδιανόητη επίθεση Κατερίνας Καινούργιου εναντίον Φαίης Σκορδά – Βαριές κουβέντες που προκαλουν αντιδράσεις


Διαφ.

Ο τσακωμός που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης ανάμεσα στις δύο διάσημες παρουσιάστριες, Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά, φαίνεται να έχει εκτοξεύσει τις εντάσεις σε ανεξέλεγκτα επίπεδα.

Μετά τη διαφημιστική διακοπή, η γνωστή παρουσιάστρια της “Super Κατερίνα” επανήλθε στον αέρα για να ασχοληθεί εκ νέου με το θέμα. Κατόπιν της προσφώνησης του Ανδρέα Μικρούτσικου, η ίδια πήρε τον λόγο και προχώρησε σε μια δημόσια προειδοποίηση προς τη Φαίη Σκορδά.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα όσα ανέφερε

«Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου. Εμένα, που οι συνεργάτες μου είναι ίδιοι, δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον ποπό μου. Πραγματικά, να βγει ένας να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου. Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι.

Και κάτι τελευταίο. Αν ποτέ στη δικιά μας εκπομπή ή σε εμένα, είχε έρθει καλεσμένος ο κ. Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, δεν θα έβγαινα μετά από break και θα συνέχιζα να έχω τον ίδιο καλεσμένο. Το έχω αποδείξει σε δικηγόρους, σε Μπέους κι αυτά… Το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει. Γιατί για μένα αυτό είναι σεβασμός», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:

Τα σχόλια για το τσακωμό Μικρούτσικου-Light:

Οι αντιπαραθέσεις που δέχθηκε η γνωστή εκπομπή “Super Κατερίνα” σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την επικαιρότητα γύρω από την διαμάχη μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Light από την εκπομπή “Fay’s Time,” οδήγησαν σε έκρηξη σχολίων στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Μετά από το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε έξαλλη:

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη»!

«Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια. Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα», είπε έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τις διαφημίσεις, επέστρεψε εμφανώς πιο ήρεμη από την ένταση των προηγούμενων στιγμών, και απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε: «Συγγνώμη που με είδατε λίγο έτσι τσιτωμένη, δεν υπήρχε λόγος. Εγώ είμαι ο εαυτός μου, και συγγνώμη θα ζητήσω και θα κλάψω και θα βγάλω και έντασή μου. Απλά επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, δεν δέχομαι τέτοιες κατηγορίες για μένα και τους συνεργάτες μου.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά που ξεκίνησαν από το μηδέν, ρεπόρτερ στο δρόμο, να τους ειρωνεύονται και να λένε “έλα μωρέ που θα μας περάσει η Καινούργιου”… Επειδή στη ζωή τους ήρθαν πιο εύκολα κάποια πράγματα καλώς ή κακώς, έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι. Όλο αυτό που χτυπάνε μια εκπομπή που πάει καλά και μια παρουσιάστρια που τους ενοχλεί γιατί υπάρχει, δεν μπορώ να το καταλάβω».

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε επίσης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι τιμή μου που έχω τον Ανδρέα Μικρούτσικο μαζί μου και την έμπρακτη αγάπη μου και το σεβασμό μου του τα δείχνω καθημερινά, κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Αλλιώς δεν θα ήταν εδώ».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: