Όλα τα φλας πάνω της: Η Μαρέβα Μητσοτάκη παρέδωσε μαθήματα στιλ και κομψότητας & αποθεώθηκε

November 8, 2023

Όλα τα φλας πάνω της: Η Μαρέβα Μητσοτάκη παρέδωσε μαθήματα στιλ και κομψότητας & αποθεώθηκε


Διαφ.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη, εμφανίστηκε δημόσια κατά την παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής “Από στόμα σε στόμα,” το οποίο φέρει την υπογραφή της σεφ Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του διατροφολόγου Αναστασίου Παπαλαζάρου και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Σταμούλη.

Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη: Η επιλογή στα ρούχα

Η κ. Μητσοτάκη παρέμεινε πιστή στον προσωπικό της στιλ, φορώντας ένα λευκό τοπ σε συνδυασμό με γκρι καλοραμμένο παντελόνι και λευκά sneakers της εταιρείας Balenciaga. Συνόδευε την εμφάνισή της μια oversized πράσινη τσάντα.

Η κ. Γραμπόφσκι επέλεξε να φορέσει το τοπ της με μοντέρνο τρόπο, συνδυάζοντάς το εξαιρετικά με το άνετο γκρι παντελόνι της. Στον λαιμό της, κρέμασε ένα ξεχωριστό κολιέ.

Στην εκδήλωση και ο γιος της:

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο γιος τους, Νικόλαος, ο οποίος καθόταν λίγες θέσεις μακριά από τη Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη. Ο ίδιος αποφάσισε να υποστηρίξει την προσπάθεια της σεφ και του διατροφολόγου, οι οποίοι παρουσίασαν ένα βιβλίο με έντονο ελληνικό χαρακτήρα.

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει μια πρωτότυπη συλλογή αυθεντικών παραδοσιακών συνταγών από όλη την Ελλάδα, οι οποίες διατηρούν τη γνησιότητά τους και προσφέρουν νοστιμές γεύσεις και υψηλή διατροφική αξία σε όσους τις δοκιμάζουν.

Ακολουθούν φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: