Συγκινεί ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Ηταν μεγάλο σχολείο»

December 22, 2023

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Ηταν μεγάλο σχολείο»


Διαφ.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε στις έντονες στιγμές της ζωής του

 

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα παραχώρησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για τις έντονες στιγμές της ζωής του και συγκεκριμένα στην περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα στη ζωή μου ήταν Οι απώλειες πολύ αγαπημένων προσώπων. Δυστυχώς, τώρα πια αρκετών. Με έμαθαν ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν αξίζει να τη σκορπίζουμε από εδώ και από εκεί για το τίποτα. Δεν αξίζει να στενοχωριόμαστε για μικροπράγματα, γιατί αύριο το πρωί μπορεί να μη ζούμε.

Προσωπικά, πέρασα μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με κλόνισε, αλλά και εδραίωσε ακριβώς αυτή την πεποίθηση. Ευτυχώς, ξεπέρασα τον καρκίνο. Ήταν όμως μεγάλο σχολείο. Με δίδαξε ότι δεν πρέπει να έχω τίποτα ως δεδομένο και να μη σπαταλιέμαι σε μικρότητες» ανέφερε, αρχικά, ο ίδιος.

Όταν είδε τα αποτελέσματα της εξέτασης, «μου κόπηκαν τα πόδια καθώς είχα και βεβαρυμμένο ιστορικό. Η θεία μου πέθανε όταν ήταν 16 χρονών, η γιαγιά μου έφυγε από αυτή την ασθένεια, όπως και ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός μου. Σκέφτηκα ότι ήρθε η σειρά μου. Ήταν πολύ άσχημο συναίσθημα. Ευτυχώς, έπεσα σε πολύ καλούς γιατρούς.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: