Έγινε έξαλλος, πετούσε σκαμπό: Μαινόμενος Ατζоύν, χαμός στο Survivor, προσπαθούσε να τον συγκρατήσει η παραγωγή

February 8, 2024
Απογοητεύτηκε αφόρητα και άρχισε να πετάει αντικείμενα: Ο θυμωμένος Ατζούν ξέσπασε στο Survivor, ενώ η παραγωγή προσπαθούσε να τον περιορίσει.

Έγινε έξαλλος, πετούσε σκαμπό: Μαινόμενος Ατζоύν, χαμός στο Survivor, προσπαθούσε να τον συγκρατήσει η παραγωγή


Διαφ.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος παρουσιάζει το Survivor της Τουρκίας, βγήκε εκτός εαυτού με μία παίκτρια της κόκκινης ομάδας, η οποία επιτέθηκε σωματικά σε συμπαίκτριά της.

Βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή Πρωινό ΣουΣού στο OPEN, φαίνεται ότι η εν λόγω παίκτρια δημιουργεί συχνά καβγάδες.

Όταν ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης είδε στο συμβούλιο του νησιού, την παίκτρια να σπρώχνει με δύναμη την άλλη, έγινε έξαλλος και αμέσως έφυγε από τη θέση του παρουσιαστή και πλησίασε προς τον πάγκο της ομάδας για να βάλει τις φωνές στην παίκτρια.

Έξαλλος ο Ατζούν Ιλιτζαλί με παίκτρια του Survivor Τουρκίας

Πες μου τι θέλεις; της έλεγε συνεχώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ενώ η γυναίκα στην αρχή του απαντούσε, μετά την έκρηξή του, σταμάτησε να αντιδρά και έπιανε το κεφάλι της σκυμμένη.

Κάνεις σκηνές κάθε μέρα, το κορίτσι έφυγε κλαίγοντας. Τι θέλεις; Τσακωμό; Χάος; Δεν μπορείς να χαλαρώσεις σε αυτό το πρόγραμμα; Τι έχεις πάθει; Δεν υπάρχει ζωή χωρίς προσβολές; υπογράμμισε ο Τούρκος παραγωγός.

Όταν της είπε αυτά που ήθελε, επέστρεψε φορτισμένος στη θέση του και μη μπορώντας να ελέγξει τον εκνευρισμό του, πέταξε το σκαπμό, το οποίο χρησιμοποιεί για να κάθεται στα συμβούλια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: