Ανατροπή: Την πάτησε άσχημα, την «κρατά» στο χέρι – Δεν το περίμενε ποτέ αυτό η Άντζελα Δημητρίου, έπαθε μεγάλη ζημιά

February 10, 2024

Ανατροπή: Την πάτησε άσχημα, την «κρατά» στο χέρι – Δεν το περίμενε ποτέ αυτό η Άντζελα Δημητρίου, έπαθε μεγάλη ζημιά


Διαφ.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, έκανε μια νέα αποκάλυψη βόμβα για την Άντζελα Δημητρίου στον αέρα της εκπομπής «Fay’s Time».

Πιο αναλυτικά, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν ανέφερε ότι υπάρχει μια υποχρέωση 50.000 ευρώ, που αν δεν πληρωθεί, τότε θα κινδυνεύσει το σπίτι της οικογένειας.

Γρηγόρης Εκμαλιάν: «Γιατί, είπε κανείς θα πάμε στο μαγαζί να δούμε την Άντζελα Δημητρίου;»

«Αν δεν πληρωθούν 50.000 ευρώ … χθες, υπάρχει κίνδυνος να βγει το σπίτι στον αέρα και εγγυήτρια στο σπίτι είναι η Όλγα. Αναγκάζομαι να λέω πράγματα που δεν πρέπει να πω, αλλά προκειμένου να υποστηρίξω την αλήθεια, πρέπει να πω την αλήθεια»!

Να σας θυμίσουμε όταν έγινε γνωστό ότι η Άντζελα έδωσε εντολή να μην μπει ο εν λόγω κύριος στο μαγαζί, ούτε ο γαμπρός της, είπε ο κύριος Εκμαλιάν:

«Γιατί, είπε κανείς θα πάμε στο μαγαζί να δούμε την Άντζελα Δημητρίου; Χθες την πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε στα μούτρα. Αν πάω ένα βράδυ σαν πελάτης με ποιο δικαίωμα να με διώξουν; Δεν με ενδιαφέρει να με βρίζει εμένα, να τα έχει βάλει μαζί μου, να τσακωθεί μαζί μου και να τα φτιάξει με το παιδί της (Όλγα Κιουρτσάκη). Επειδή την ξέρω καλύτερα την Άντζελα και πολλά χρόνια και έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν τέτοια θέματα, πιστεύω ότι στο τέλος θα υποκύψει στη λογικότητα και θα υπάρξει ένα αποτέλεσμα θετικό και καλό»!

Και πρόσθεσε:

«Υπάρχει κάτι άλλο με το θέμα των παιδιών τώρα, που δεν μπορώ να αναφερθώ αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι αύριο θα είμαι έτοιμος, εφόσον εξακριβώσω τις πηγές μου τι έχει γίνει. Είναι ένα θέμα, το οποίο είναι τρομακτικό, αλλά δεν μπορώ να πω καμία κουβέντα γιατί μπορεί να εκτεθώ, δεν θέλω να εκτεθώ, κάτι έχει συμβεί στο όλο θέμα και φτάσανε εκεί πέρα που φτάσανε»!

Γρηγορής Εκμαλιάν: «Η Όλγα έχει υπογράψει ως εγγυήτρια για το σπίτι της Άντζελας»

Γρηγόρης Εκμαλιάν: «Υπάρχει εγγυητής που έχει υπογράψει για την Άντζελα και κινδυνεύει να πάθει ζημιά»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: