Δανάη Μπάρκα: Ήρθε να βγούμε φωτο και μου λέει – “Η τηλεόραση σε ασχημαίνει, σε κάνει τόση, από κοντά είσαι κούκλα”

March 27, 2024

Δανάη Μπάρκα: Ήρθε να βγούμε φωτο και μου λέει – “Η τηλεόραση σε ασχημαίνει, σε κάνει τόση, από κοντά είσαι κούκλα”


Διαφ.

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε η Μαρία Κωνσταντάκη για τα σχόλια που έχει δεχτεί για την εξωτερική της εμφάνιση, η Δανάη Μπάρκα σήμερα 27/3 μίλησε για τη δική της εμπειρία.

«Ξέρεις πόσες κυρίες που έρχονται να με γνωρίσουν, μπορεί να μου πουν κάτι που η παρέα μου θα πει “τι είπε;” κι εγώ να λέω ευχαριστώ. Τώρα που ήμουν στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο, ήρθε μια κυρία που ήθελε να βγάλουμε φωτογραφία. Και μου είπε “είσαι πολύ πιο όμορφη από κοντά, η τηλεόραση σε ασχημαίνει και σε κάνει τόση”.

Μου το έλεγε με απελπισία στο μάτι της και πετάγεται η φίλη της και λέει “ευτυχώς που δεν βγαίνουμε στην τηλεόραση εμείς”. Ήταν τόσο αστείο εκείνη τη στιγμή. Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή τους έπιασε λίγο κρύος ιδρώτας. “Καλέ τι λένε”, αλλά τα λένε με ωραία πρόθεση».

Δείτε το απόσπασμα:

“Τρελάθηκε” ο ανδρικός πληθυσμός της χώρας: Η Δανάη Μπάρκα βγήκε χωρίς μακιγιάζ & εντυπωσίασε με την ομορφιά της

Η Δανάη Μπάρκα, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε στο Ιnstagram μία φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια μοιράζεται συχνά με τους ακόλουθούς της τις σκέψεις της, μηνύματα, αποφθέγματα, αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα χωρίς μακιγιάζ

Αυτή τη φορά, τη φωτογραφία συνόδευσε με τη λεζάντα “Μετρήστε τα ουράνια τόξα σας όχι τις καταιγίδες σας”.

Δανάη Μπάρκα χωρίς μακιγιάζ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: