Ανθή Σαλαγκούδη: Πόζαρε σαν “Θεά” του στυλ στο φακό του συντρόφου της και απέδειξε πως είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες

March 28, 2024

Ανθή Σαλαγκούδη: Πόζαρε σαν “Θεά” του στυλ στο φακό του συντρόφου της και απέδειξε πως είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες


Διαφ.

Τους πρώτους μήνες της σχέσης τους διανύουν η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός.

Οι δυο τους μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει πως είναι ζευγάρι, αφού η Ανθή Σαλαγκούδη σε πρόσφατες δηλώσεις της απέφυγε να απαντήσει για την προσωπική της ζωή, ωστόσο πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση στο πάρτι του δερματολόγου Στέλιου Αγγελίδη.

Μετά την πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, λοιπόν, τώρα έχει σειρά και η πρώτη φωτογράφιση, αφού η Ανθή Σαλαγκούδη πόζαρε στον φακό του αγαπημένου της.

Ο Κοσμάς Κουμιανός μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης 27/3 μοιράστηκε κάποιες από τις φωτογραφίες και με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Καστανόξανθος κούκλος, σωματαράς, τον κρατάει κρυφό: Ο νέος σύντροφος της Ανθής Σαλαγκούδη μοιάζει με μοντέλο

Ένα νέο ειδύλλιο αποκάλυψε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου μέσα από την εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” ο Νίκος Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έκανε γνωστό πως η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ξανά ερωτευμένη και πως είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες με τον γνωστό φωτογράφο, Κοσμά Κουμιανό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν όταν ο Κοσμάς Κουμιανός χρειάστηκε να φωτογραφίσει την Ανθή Σαλαγκούδη για επαγγελματικούς λόγους και στη συνέχεια οι δυο τους βρέθηκαν σε διάφορες εκδηλώσεις.
Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός επιθυμούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: